reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo to super! To pewnie się cieszysz. Akurat ważny czas dla Ciebie to mąż potrzebny. Mój to czasem mógłby gdzieś na chwile wyjechać hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam pyt do dziewczyn ktore wiedza ze beda miec corke.Przytulanki byly z wasza przyjemnoscia czy bez? Ponoc na dziewczynke ma byc bez kobiecej przyjemnosci :-).Chce wiedziec czy obalic kolejny mit he he???
Andzelisia mam 3 corki i zawsze byl moj orgazm ;) ostatnia poczeta w pozycji od tylu najpierw z moim orgazmem pozniej m ;) orgazm kobiety niby podnosi ph co ma sprzyjac poczeciu syna, ale jak widac chociazby na moim przykladzie ;) niekoniecznie ;)

Andzelisia mam 3 corki i zawsze byl moj orgazm ;) ostatnia poczeta w pozycji od tylu najpierw z moim orgazmem pozniej m ;) orgazm kobiety niby podnosi ph co ma sprzyjac poczeciu syna, ale jak widac chociazby na moim przykladzie ;) niekoniecznie ;)
Z tego co pamietam to ty spelnilas kilka czynnikow na chlopca a masz dziewczynke :-) powiem wam dziewczyny ze ja mysle ze to wszystko zalezy od faceta.Jak ma predyspozycje na jedna plec to chyba nic tego nie zmieni :-).Jak to kiedys powiedzial jak jest forma na cegle to pustaka z etego nie bedzie :-)

Ja dziewczyny tez właśnie tak uważam bo jednak patrze na rodzine i by się zgadzało. Dlatego mojego faszeruje [emoji23] ale badania niby pokazują ze i tak to tyle samo X co Y. Ale coś w tym tez musi byc

A ja czytalam kiedys, ze komorka jajowa w roznych cyklach maze byc naladowana dodatnio, ujemnie lub sa cykle gdy jest neutralna, gdy jest naladowana dodatnio przyciaga tylko plemniki zenskie gdy ujemnie tylko meskie no a gdy neutralna jest szansa na obie plcie i po swoim przykladzie jestem najbardziej sklonna uwierzyc w taka teorie bo my z mezem spelnilismy wszystkie czynniki a mamy 3 coreczke wiec te czynniki nijak sie mialy do planowania... Na a ciezko raczej skutecznie wplynac na polaryzacje komorki jajowej ;)

Aha Imama u nas tzn glownie u mojego m jest taka zaleznosc, ze Ci co mieli w naszym pokoleniu synow teraz maja w wiekszosci corki ;) wiec to u nas tez nie jest tak, ze ktoras z plci dominuje, raczej jest 50/50 bo co drugie pokolenie to sie zmienia, ja mam 3 braci sama mam 3 corki a one pewnie znowu beda miec synow ;)

No ale Marantha to już łatwiej przy chłopczyku bo teraz wszystko w sumie komputery telefony telewizory wytwarzają te jony. A przy dziewczynkach powinnismy wręcz tego unikać.
A jak to jest z tym księżycem? Fazami. Bo pełnia czy księżyc w nowiu jest tylko dwa dni w miesiącu u to w ten dzień musi być owu czy przed/po tez się liczy?

Imama ja przed owulacja i 2 dni po niej nosilam trlefony komorkowe w obu kieszeniach spodni ;) do tego owu byka po pelni co niby sprzyja bo jony sa wowczas sprzyjajace, do tego mialam ciagle przy lozku podpuete do gniazdka ladowarki i suszarke do wlosow, otaczalam sie jonami dodatnimi gdzie tylko moglam, ale byc moze to nic nie daje, bo to ma za slaby wplyw... ;)

reklama
No ostatnio czytałam artykuł i podobno to aż takie proste nie jest. Przecież wystarczyło by przy in vitro bądź innej selekcji wykorzystać to a niestety właśnie jest to obalone i nie ma niestety wpływu.
Ale Ty Marantha to normalnie hard core!!! Ale idzie się wkręcić. Naprawdę.

Do góry