reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo to super! To pewnie się cieszysz. Akurat ważny czas dla Ciebie to mąż potrzebny. Mój to czasem mógłby gdzieś na chwile wyjechać hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam pyt do dziewczyn ktore wiedza ze beda miec corke.Przytulanki byly z wasza przyjemnoscia czy bez? Ponoc na dziewczynke ma byc bez kobiecej przyjemnosci :-).Chce wiedziec czy obalic kolejny mit he he???
Andzelisia mam 3 corki i zawsze byl moj orgazm ;) ostatnia poczeta w pozycji od tylu najpierw z moim orgazmem pozniej m ;) orgazm kobiety niby podnosi ph co ma sprzyjac poczeciu syna, ale jak widac chociazby na moim przykladzie ;) niekoniecznie ;)

Andzelisia mam 3 corki i zawsze byl moj orgazm ;) ostatnia poczeta w pozycji od tylu najpierw z moim orgazmem pozniej m ;) orgazm kobiety niby podnosi ph co ma sprzyjac poczeciu syna, ale jak widac chociazby na moim przykladzie ;) niekoniecznie ;)
Z tego co pamietam to ty spelnilas kilka czynnikow na chlopca a masz dziewczynke :-) powiem wam dziewczyny ze ja mysle ze to wszystko zalezy od faceta.Jak ma predyspozycje na jedna plec to chyba nic tego nie zmieni :-).Jak to kiedys powiedzial jak jest forma na cegle to pustaka z etego nie bedzie :-)

Ja dziewczyny tez właśnie tak uważam bo jednak patrze na rodzine i by się zgadzało. Dlatego mojego faszeruje [emoji23] ale badania niby pokazują ze i tak to tyle samo X co Y. Ale coś w tym tez musi byc

A ja czytalam kiedys, ze komorka jajowa w roznych cyklach maze byc naladowana dodatnio, ujemnie lub sa cykle gdy jest neutralna, gdy jest naladowana dodatnio przyciaga tylko plemniki zenskie gdy ujemnie tylko meskie no a gdy neutralna jest szansa na obie plcie i po swoim przykladzie jestem najbardziej sklonna uwierzyc w taka teorie bo my z mezem spelnilismy wszystkie czynniki a mamy 3 coreczke wiec te czynniki nijak sie mialy do planowania... Na a ciezko raczej skutecznie wplynac na polaryzacje komorki jajowej ;)

Aha Imama u nas tzn glownie u mojego m jest taka zaleznosc, ze Ci co mieli w naszym pokoleniu synow teraz maja w wiekszosci corki ;) wiec to u nas tez nie jest tak, ze ktoras z plci dominuje, raczej jest 50/50 bo co drugie pokolenie to sie zmienia, ja mam 3 braci sama mam 3 corki a one pewnie znowu beda miec synow ;)

No ale Marantha to już łatwiej przy chłopczyku bo teraz wszystko w sumie komputery telefony telewizory wytwarzają te jony. A przy dziewczynkach powinnismy wręcz tego unikać.
A jak to jest z tym księżycem? Fazami. Bo pełnia czy księżyc w nowiu jest tylko dwa dni w miesiącu u to w ten dzień musi być owu czy przed/po tez się liczy?

Imama ja przed owulacja i 2 dni po niej nosilam trlefony komorkowe w obu kieszeniach spodni ;) do tego owu byka po pelni co niby sprzyja bo jony sa wowczas sprzyjajace, do tego mialam ciagle przy lozku podpuete do gniazdka ladowarki i suszarke do wlosow, otaczalam sie jonami dodatnimi gdzie tylko moglam, ale byc moze to nic nie daje, bo to ma za slaby wplyw... ;)

reklama
No ostatnio czytałam artykuł i podobno to aż takie proste nie jest. Przecież wystarczyło by przy in vitro bądź innej selekcji wykorzystać to a niestety właśnie jest to obalone i nie ma niestety wpływu.
Ale Ty Marantha to normalnie hard core!!! Ale idzie się wkręcić. Naprawdę.

Do góry