reklama
ana.
Fanka BB :)
imama niepokalanek bralam 6 dni tylko
no to dziewczyny kciukasy trzymam mocno juz sie doczekac nie moge testow waszych, ja dopiero przed owul przytulanki byly przez 3 dni pod rząd, chyba meza wyleczylam z chwilowej impotencji bo chce dzis znowu, mowi ze codziennie to sie uda na pewno, a ja wole odpuscic dziś, boje sie ze jak wybije godzina zero maz da plame znow, miałam w planie co trzy dni do testu owul pozytywnego, a potem codziennie, a ten plan licho wzieło :/ ale skoro dzis testy prawie pozytywne, to dalismy na wstrzymanie dzien, a od jutra bierzemy sie do roboty znow juz bedzie bliziuko owulacji to codziennie
no to dziewczyny kciukasy trzymam mocno juz sie doczekac nie moge testow waszych, ja dopiero przed owul przytulanki byly przez 3 dni pod rząd, chyba meza wyleczylam z chwilowej impotencji bo chce dzis znowu, mowi ze codziennie to sie uda na pewno, a ja wole odpuscic dziś, boje sie ze jak wybije godzina zero maz da plame znow, miałam w planie co trzy dni do testu owul pozytywnego, a potem codziennie, a ten plan licho wzieło :/ ale skoro dzis testy prawie pozytywne, to dalismy na wstrzymanie dzien, a od jutra bierzemy sie do roboty znow juz bedzie bliziuko owulacji to codziennie
Ostatnia edycja:
andzelisia
Ja mam pyt do dziewczyn ktore wiedza ze beda miec corke.Przytulanki byly z wasza przyjemnoscia czy bez? Ponoc na dziewczynke ma byc bez kobiecej przyjemnosci :-).Chce wiedziec czy obalic kolejny mit he he???
Mikallo
@andzelisia ja przy corci mialam przyjemnosc, ale jestem przeciwienstwem wiekszosci teorii
andzelisia
Przybliz cos wiecej :-)@andzelisia ja przy corci mialam przyjemnosc, ale jestem przeciwienstwem wiekszosci teorii
Mikallo
@andzelisia przy corci kochalismy sie codziennie, a nawet 2 razy w okresie okolo owulacyjnym. Najpierw ja mialam przyjemnosc pozniej moj, pozycja klasyczna. Po przytulasach lezalam z nogami do gory okolo 20 min.
Przy corci wydaje mi sie ze zadecydowala dieta. Jadlam duzo cynamonu, nabialu i kurczaka. Regularne male posilki. Ogolnie ponad rok przed zajsciem mialam taka diete
Przy corci wydaje mi sie ze zadecydowala dieta. Jadlam duzo cynamonu, nabialu i kurczaka. Regularne male posilki. Ogolnie ponad rok przed zajsciem mialam taka diete
Mikallo ja mysle ze zadnej reguly nie ma i dieta tez nie ma nic wspolnego ja cynamonu nie nawidze nabialu jadlam malo ...posilki raczej 2 duze niz killa malych serio nie ma wplywu chyba nic...ale warto probowac!!!
Arya
Ania, witamy Tymka
Millo jaka piękna fasolka [emoji5]️
My dziś kończymy tydzień [emoji173]️
Uczymy się siebie, ustawiamy rutynę i kochamy bardzo [emoji173]️
Wczoraj zaliczylismy pierwszy spacer[emoji5]️.
Dziewczyny trzymam kciuki za starania.
Millo jaka piękna fasolka [emoji5]️
My dziś kończymy tydzień [emoji173]️
Uczymy się siebie, ustawiamy rutynę i kochamy bardzo [emoji173]️
Wczoraj zaliczylismy pierwszy spacer[emoji5]️.
Dziewczyny trzymam kciuki za starania.
reklama
Mikallo
@Maziajka ja tylko opisałam swoje sterania Nie zastanawiałam się przy pierwszym dziecku jak wpłynąć na płeć, chcieliśmy pierwszego syna a wyszła cudna córcia Teraz z perspektywy czasu i analizy starań wyszło mi, że mieliśmy, przez to co robiliśmy, większe szanse na poczęcie córci, w końcu jesteśmy na wątku poruszającym tę kwestię, więc refleksje chyba były na miejscu Wiadomo każda z nas jest inna i inne czynniki mogą u niej zadecydować o płci dzidzi, ja jak już pisałam jestem przeciwieństwem powszechnie panujących teorii ;P Bądź co bądź zawsze jest 50% szans, więc pobawić się w planowanie płci dziecka można, oczywiście w granicach rozsądku
Podziel się: