reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Przychodze z ciazowymi fluidkami[emoji7]Dzidzius mlodszy o 3 dni ale co tam:)
1493392793-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo każdy chyba chce mieć przysłowiowa parke. Dużo o tym nie mówi ale przeżywa. Ja wiem ze do końca życia będę czuła się takjaby nie spełniona jak będę miała syna. Nie żebym była nieszczęśliwa czy płakała ze syn. Ale właśnie ze nie mam córki, tej relacji matka-córka. Mam siostrę i może to dlatego. Widzę jaki mamy kontakt z mama a jacy moi bracia. Z tym ze oni od innej matki są.
Teorie są trochę wyżej niż 50% w statystykach. Ale znalazłam artykuł ze przy rodzinach:

2 dzietnych wychodzi:
Sami synowie:25,8 %
Mix: 52,2%
Same córki: 22,00%

3 dzietnych:
Sami synowie:14,9%
Mix:73,00%
Same córki:12,01%

Dalej już nie podaje bo tu w sumie większość góra trójkę ma hehe także dziewczyny szanse przy trójce dzieci duże moim zdaniem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jakie duże? Ja piąta ciąża i prawdopodobnie chłopak [emoji12]
Cztery siuraki na stanie (nawet adopcyjnie nie wyszła córka [emoji35]) u nas statystyka nie działa[emoji6][emoji12]

Mając czwórkę chłopców słyszę tylko No oby tu tylko dziewczynka była
No gdyby była to fajnie, bo marzy mi sie córeczka ale ogólnie chciałam dziecko, bez celowania w płeć.
I kolejne pytanie czy to już nasze ostatnie? [emoji35]
Nosz kurczę....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leleth jak macie warunki i mozliwosci to czemu nie nastepne:-)

U mnie w rodzinie w 90% sa mixy .

Mikallo sproboj z Twoim pic redbule na kilka dni przed owu podobna one pomagaja na chlopca.

Millo jaka cudowna kruszynka. 3 dni to prawie nic. Moj maluch na 1 i 2 usg byl 2 dni mlodszy, teraz kolos juz ttdz wiekszy. Wczoraj bylam na polowkowym i z 12.09 na 7.09 mam juz termin. W 20+2 wazy 423 g .[emoji33]

Antonia bylam wczoraj u Hoppe i jestem mile zaskoczona. Chyba mial dobry dzien bo sam z siebie zartowal , gadal do dziecia zeby mamusi pomachal, ze lezy sobie z rekoma pod glowa jak facet na kanapie heheh. Byl naprawde mily.

Przedstawiam wam Tymka [emoji173]️

1493394458-aaaaaa.jpeg

reklama
Millo jaka cudowna kruszynka. 3 dni to prawie nic. Moj maluch na 1 i 2 usg byl 2 dni mlodszy, teraz kolos juz ttdz wiekszy. Wczoraj bylam na polowkowym i z 12.09 na 7.09 mam juz termin. W 20+2 wazy 423 g .[emoji33]

Antonia bylam wczoraj u Hoppe i jestem mile zaskoczona. Chyba mial dobry dzien bo sam z siebie zartowal , gadal do dziecia zeby mamusi pomachal, ze lezy sobie z rekoma pod glowa jak facet na kanapie heheh. Byl naprawde mily.

Przedstawiam wam Tymka [emoji173]️

1493394458-aaaaaa.jpeg

Cześć Tymek!!!! :-)
Ciekawe jaką będę ja miała opinię :-)?

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry