Antonia2016
Fanka BB :)
Tak, akurat tamtego dnia :-)Antonia serio? A u nas na lipcowkach same dziolchy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, akurat tamtego dnia :-)Antonia serio? A u nas na lipcowkach same dziolchy.
No dokładnie. Ja przy drugiej ciazy też chciałam córkę, maluch długo nie miał zamiaru pokazać płci a kiedy dowiedziałam się że 2syn to popłakałam się że wszystko ok że już koniec nie pewności i ze szczęścia ogólnie a ludzie!!! Niektórzy wręcz byli w szoku czemu ja się cieszę jak przecież chciałam córkę a jest syn - patologiaA ja wam powiem ze wkurzaja mnie teksty ludzi kto sie nie zapyta co bedzie a ja mowie ze dziewczynka to mowi " ale sie Wam udalo" " albo nie gadaj ze sie Wam udalo"
A co by bylo jakby byl syn to by mi sie nie udalo? Wkurza mnie taka gadka osobiscie.
Ze jest taki stereotyp rodzice + parka a juz dwoje tej samej plci to co tragedia?
hurra jest szansaDalej już nie podaje bo tu w sumie większość góra trójkę ma hehe także dziewczyny szanse przy trójce dzieci duże moim zdaniem
Nie tragedia bo ja tak mam :-)KruszynkA no odstep obalony.
ana mozesz lactovaginal spokojnie brac.Bierz np rano albo po seksie kilka godzin.Tak zeby zbytnio niezakwasic.
A ja wam powiem ze wkurzaja mnie teksty ludzi kto sie nie zapyta co bedzie a ja mowie ze dziewczynka to mowi " ale sie Wam udalo" " albo nie gadaj ze sie Wam udalo"
A co by bylo jakby byl syn to by mi sie nie udalo? Wkurza mnie taka gadka osobiscie.
Ze jest taki stereotyp rodzice + parka a juz dwoje tej samej plci to co tragedia?