Imama
Fanka BB :)
Ana przeważnie te wszystkie aplikatory itd i płyny do odmywania maja niskie pH żeby właśnie przy infekcjach pomoc. Masz paski pH żeby zbadać? Przy niskim chyba mniej niż 5 plemniki wszystkie giną. Wiec poprostu jak zabardzo będzie kwaśne środowisko to ciężko zajść ale w sama owu się podnosi. Który jesteś dc?
Andzelisia właśnie o tym czytałam. Zagnieżdżenie od 6 do 10 dpo gdzieś jest wiec dopiero później można zaobserwować wzrost o ok0,5 stopnia z tym ze w fazie lutealnej progesteron wysoki wiec i temp wyższa. Myśle ze to nic nie da żeby zobaczyć czy ciąża czy nie. Ja dzisiaj 5 dpo. Żadnych objawów nic. Temp tylko zawsze mierzyłam do 4 dni po owu wiec nie wiem czy różnica będzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Andzelisia właśnie o tym czytałam. Zagnieżdżenie od 6 do 10 dpo gdzieś jest wiec dopiero później można zaobserwować wzrost o ok0,5 stopnia z tym ze w fazie lutealnej progesteron wysoki wiec i temp wyższa. Myśle ze to nic nie da żeby zobaczyć czy ciąża czy nie. Ja dzisiaj 5 dpo. Żadnych objawów nic. Temp tylko zawsze mierzyłam do 4 dni po owu wiec nie wiem czy różnica będzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom