reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przychodze z ciazowymi fluidkami[emoji7]Dzidzius mlodszy o 3 dni ale co tam:)
1493392793-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo cudowna foteczka :-) Super:)

reklama
Millo jaka cudowna kruszynka. 3 dni to prawie nic. Moj maluch na 1 i 2 usg byl 2 dni mlodszy, teraz kolos juz ttdz wiekszy. Wczoraj bylam na polowkowym i z 12.09 na 7.09 mam juz termin. W 20+2 wazy 423 g .[emoji33]

Antonia bylam wczoraj u Hoppe i jestem mile zaskoczona. Chyba mial dobry dzien bo sam z siebie zartowal , gadal do dziecia zeby mamusi pomachal, ze lezy sobie z rekoma pod glowa jak facet na kanapie heheh. Byl naprawde mily.

Przedstawiam wam Tymka [emoji173]️

1493394458-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania super :)Pozdrowienia dla Tymka :)

Millo piękna fasolka.

Tymcio jaki przystojniak :)))

Ja w tym miesiącu stwierdziłam, że wyluzuję i mało udzielałam się na forum starając się myśleć o innych sprawach, a tu takie zawirowania w tym cyklu. Rozczarowałam się.
Mimo wszystko starania rano poczynione, będzie co ma być.
mój wykres:
http://ovufriend.pl/graph/70bcca4667d20f8becca7e21176e958e
Red bule u nas odpadają, mój się bardzo zdrowo odżywia i nie przekonam go, a ja piję mnóstwo kaw i mój organizm więcej pobudzaczy nie zniesie ;P

Kto teraz testuje?

Ostatnia edycja:
Millo ale super już takie raczki i nóżki [emoji7]
Ania ale fajny Tymek [emoji170]
Leeleeth No niestety przy 4 to już 85% to pewnie przy 5 powinno z 90% być. Ale wiadomo to tak dla poprawy humoru [emoji6] a czy chłopak u Ciebie to jeszcze się okaże.
Maziajka redbulle faktycznie mogą być chłopczyków mój pił przed drugim synem bardzo dużo bo jako kierowca pracował w nocy i nie dawał rady.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ania_g21 @Millo sliczne fotki :)
@Maziajka znam te uczucie, fakt nieprzyjemne to jest, twoja maleńka pewnie obczaja tam powolutku którędy do wyjscia :)
@Mikallo no dziwne ze testy nie wyszly jakie uzywałas? mimo wszystko trzymam kciuki @Millo przesłała ciazowe fluidki to kto wie moze zarazi nas :) , a testowac to chyba bedzie ajlak, Imama, adzelisia i chyba Patrycja

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry