reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A to faktycznie nie ma co "ryzykować" co innego przy drugim spróbować ale jak dwójka w domu to wiadomo jak jest [emoji6]chociaż i po czasie może się trafić ze będę i tak bliźniaki. Prawdopodobieństwo jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana jaka masz strategie na staranka? Najgorsze ze my kobiety niestety ale zawsze przeżywamy takie rzeczy. W sumie z drugim synem zero stresu ale teraz mi się pyli żeby ta różnica nie była duża. Bo jak trzeci syn to nie chce dużej między najstarszym a najmłodszym.

na ja tez nie chce duzej roznicy wlasnie, stad parcie no i wiek tez wiadomo, starania no jak narazie co 3 dzien wychodzi, a przy owulacji codziennie od pokazania pozytywu na tescie owul i innych objawach, bo inaczej nie wychodzi

A to faktycznie nie ma co "ryzykować" co innego przy drugim spróbować ale jak dwójka w domu to wiadomo jak jest [emoji6]chociaż i po czasie może się trafić ze będę i tak bliźniaki. Prawdopodobieństwo jest.

Gin pow zeby poczekac 3mies to sie w glowe popukalam smialam sie ze MI coreczki z Kal. chinskiego pouciekaja:p takze Max mies czekac bede. Tym bardziej ze maz kierowca, ale zawsze tak bylo ze gdy jechal Byla@ wraca za 2tyg I byly Dni plodne. Teraz nie wiem Jak bedzie zamierzam kupic testy owu. Maz bedzie wyjatkowo DLUGO za mies bo od 24m do 29maja Wiec mam nadzieje ze sie uda :rolleyes2:.

A u mnie @dziś przyszła, masakra :( Nie wiem kiedy następne starania, ale jak będzie okazja to idę na całość bo nigdy nie zajdę z moim kombinowaniem i wyjazdami męża. No cóż trzeba się jakoś otrząsnąć...

Monia przykro mi. Szkoda ze się nie udało tymbardziej ze teraz musisz czekać a to najgorsze. No nieraz trzeba troszku odpuścić i iść na całość a i tak nawet wtedy nie wiadomo jak to będzie.
Kruszynka zreszta jak maja być bliźniaki to i tak będą. A ile synowie maja? Z kalendarzy chińskich to mi dwie córki wychodziły hehe

reklama
moj 13 lat a drugi dzis skonczyl 16m-cy.powodzenia a ja bym tam chciala blizniaki a co tam ;)
To też masz dwóch synów:happy:. Ja z racji tego że ciągle sama z dziećmi i wszystko na mojej głowie to na bliźniaki pozwolić sobie nie mogę :no:. Mąż będzie po jutrze rano aż mnie korci spróbować ale tylko raz bo niby za 3dni owu pokazuje i sama nie wiem:sorry2:.

Ostatnia edycja:
Do góry