reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dokładnie 5 kwietnia miałam @. Ale ja w styczniu dostałam pierwsza @ po porodzie i później w marcu dopiero. W marcu cykl trwał 31 dni wiec teraz jakby ten trwał tez właśnie tyle samo to @ powinna być 6 maja.
Ah ja już zaczynam zbyt analizować wszystko i aż brzuch ze stresu mnie boli. Próbuje nie myśleć ale nie wychodzi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama jak teraz zaskoczymy obydwie to pewnie termin porodu bedziemy miec ten sam :-)

Andzelisia no chyba koniec roku byłby termin.
No musi się udać! Przynajmniej u Ciebie. Bo u mnie ubogo było
Patrycja a gdzie mierzysz temp? Ja jakoś niska mam w sumie ale to pod językiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny,
Trzymam za Was kciuki.
Ja dzis mam 13 dc i teoretycznie jutro owu ale testy owulacyjne wychodza negatywnie i sluzu brak. Nigdy tak nie mialam, mysle, ze to Wiesiolek mogl wszystko rozregulowac :( Dzis jeszcze noc nieprzespana wiec rano temperatura w gore i juz nic nie wiem :( Nie wiem co myslec...

Czesc dziewczyny,
Trzymam za Was kciuki.
Ja dzis mam 13 dc i teoretycznie jutro owu ale testy owulacyjne wychodza negatywnie i sluzu brak. Nigdy tak nie mialam, mysle, ze to Wiesiolek mogl wszystko rozregulowac :( Dzis jeszcze noc nieprzespana wiec rano temperatura w gore i juz nic nie wiem :( Nie wiem co myslec...
moze sie owulacja przesunela jutro napewno bedzie pozytyw ja tez mialam okolo 14potem 15 a ostatnio 17 i ja zaczynam sie stresowac a dzis dopiero 10dc i wszystko jest nie tak i to przeczucie ze sie nie uda bo pewnie cykl bezowulacyjny bedzie.

U mnie dzis test owulacyjny dopiero najbardziej pozytywny.Dzis na druga kreska mocniejsza od tej co zawsze jest :-).Chyba te wszystkie suplementy mi wszystko poprzestawialy.A juz od kilku miesiecy bylo wszystko jak w zegarku :-)

reklama
Do góry