reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dokładnie 5 kwietnia miałam @. Ale ja w styczniu dostałam pierwsza @ po porodzie i później w marcu dopiero. W marcu cykl trwał 31 dni wiec teraz jakby ten trwał tez właśnie tyle samo to @ powinna być 6 maja.
Ah ja już zaczynam zbyt analizować wszystko i aż brzuch ze stresu mnie boli. Próbuje nie myśleć ale nie wychodzi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama jak teraz zaskoczymy obydwie to pewnie termin porodu bedziemy miec ten sam :-)

Andzelisia no chyba koniec roku byłby termin.
No musi się udać! Przynajmniej u Ciebie. Bo u mnie ubogo było
Patrycja a gdzie mierzysz temp? Ja jakoś niska mam w sumie ale to pod językiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny,
Trzymam za Was kciuki.
Ja dzis mam 13 dc i teoretycznie jutro owu ale testy owulacyjne wychodza negatywnie i sluzu brak. Nigdy tak nie mialam, mysle, ze to Wiesiolek mogl wszystko rozregulowac :( Dzis jeszcze noc nieprzespana wiec rano temperatura w gore i juz nic nie wiem :( Nie wiem co myslec...

Czesc dziewczyny,
Trzymam za Was kciuki.
Ja dzis mam 13 dc i teoretycznie jutro owu ale testy owulacyjne wychodza negatywnie i sluzu brak. Nigdy tak nie mialam, mysle, ze to Wiesiolek mogl wszystko rozregulowac :( Dzis jeszcze noc nieprzespana wiec rano temperatura w gore i juz nic nie wiem :( Nie wiem co myslec...
moze sie owulacja przesunela jutro napewno bedzie pozytyw ja tez mialam okolo 14potem 15 a ostatnio 17 i ja zaczynam sie stresowac a dzis dopiero 10dc i wszystko jest nie tak i to przeczucie ze sie nie uda bo pewnie cykl bezowulacyjny bedzie.

U mnie dzis test owulacyjny dopiero najbardziej pozytywny.Dzis na druga kreska mocniejsza od tej co zawsze jest :-).Chyba te wszystkie suplementy mi wszystko poprzestawialy.A juz od kilku miesiecy bylo wszystko jak w zegarku :-)

reklama
Do góry