reklama
Patrycja2810
Fanka BB :)
andzelisia
U mnie zaczyna sie cos dziac bo czuje bol owulacyjny :-)
andzelisia
Imama jak teraz zaskoczymy obydwie to pewnie termin porodu bedziemy miec ten sam :-)Dokładnie 5 kwietnia miałam @. Ale ja w styczniu dostałam pierwsza @ po porodzie i później w marcu dopiero. W marcu cykl trwał 31 dni wiec teraz jakby ten trwał tez właśnie tyle samo to @ powinna być 6 maja.
Ah ja już zaczynam zbyt analizować wszystko i aż brzuch ze stresu mnie boli. Próbuje nie myśleć ale nie wychodzi.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Patrycja2810
Mikallo
Czesc dziewczyny,
Trzymam za Was kciuki.
Ja dzis mam 13 dc i teoretycznie jutro owu ale testy owulacyjne wychodza negatywnie i sluzu brak. Nigdy tak nie mialam, mysle, ze to Wiesiolek mogl wszystko rozregulowac Dzis jeszcze noc nieprzespana wiec rano temperatura w gore i juz nic nie wiem Nie wiem co myslec...
Trzymam za Was kciuki.
Ja dzis mam 13 dc i teoretycznie jutro owu ale testy owulacyjne wychodza negatywnie i sluzu brak. Nigdy tak nie mialam, mysle, ze to Wiesiolek mogl wszystko rozregulowac Dzis jeszcze noc nieprzespana wiec rano temperatura w gore i juz nic nie wiem Nie wiem co myslec...
ana.
moze sie owulacja przesunela jutro napewno bedzie pozytyw ja tez mialam okolo 14potem 15 a ostatnio 17 i ja zaczynam sie stresowac a dzis dopiero 10dc i wszystko jest nie tak i to przeczucie ze sie nie uda bo pewnie cykl bezowulacyjny bedzie.Czesc dziewczyny,
Trzymam za Was kciuki.
andzelisia
U mnie dzis test owulacyjny dopiero najbardziej pozytywny.Dzis na druga kreska mocniejsza od tej co zawsze jest :-).Chyba te wszystkie suplementy mi wszystko poprzestawialy.A juz od kilku miesiecy bylo wszystko jak w zegarku :-)
reklama
andzelisia
A moze akurat sie uda .Trzymam kciuki :-)moze sie owulacja przesunela jutro napewno bedzie pozytyw ja tez mialam okolo 14potem 15 a ostatnio 17 i ja zaczynam sie stresowac a dzis dopiero 10dc i wszystko jest nie tak i to przeczucie ze sie nie uda bo pewnie cykl bezowulacyjny bedzie.
Podziel się: