reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A to faktycznie nie ma co "ryzykować" co innego przy drugim spróbować ale jak dwójka w domu to wiadomo jak jest [emoji6]chociaż i po czasie może się trafić ze będę i tak bliźniaki. Prawdopodobieństwo jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana jaka masz strategie na staranka? Najgorsze ze my kobiety niestety ale zawsze przeżywamy takie rzeczy. W sumie z drugim synem zero stresu ale teraz mi się pyli żeby ta różnica nie była duża. Bo jak trzeci syn to nie chce dużej między najstarszym a najmłodszym.

na ja tez nie chce duzej roznicy wlasnie, stad parcie no i wiek tez wiadomo, starania no jak narazie co 3 dzien wychodzi, a przy owulacji codziennie od pokazania pozytywu na tescie owul i innych objawach, bo inaczej nie wychodzi

A to faktycznie nie ma co "ryzykować" co innego przy drugim spróbować ale jak dwójka w domu to wiadomo jak jest [emoji6]chociaż i po czasie może się trafić ze będę i tak bliźniaki. Prawdopodobieństwo jest.

Gin pow zeby poczekac 3mies to sie w glowe popukalam smialam sie ze MI coreczki z Kal. chinskiego pouciekaja:p takze Max mies czekac bede. Tym bardziej ze maz kierowca, ale zawsze tak bylo ze gdy jechal Byla@ wraca za 2tyg I byly Dni plodne. Teraz nie wiem Jak bedzie zamierzam kupic testy owu. Maz bedzie wyjatkowo DLUGO za mies bo od 24m do 29maja Wiec mam nadzieje ze sie uda :rolleyes2:.

A u mnie @dziś przyszła, masakra :( Nie wiem kiedy następne starania, ale jak będzie okazja to idę na całość bo nigdy nie zajdę z moim kombinowaniem i wyjazdami męża. No cóż trzeba się jakoś otrząsnąć...

Monia przykro mi. Szkoda ze się nie udało tymbardziej ze teraz musisz czekać a to najgorsze. No nieraz trzeba troszku odpuścić i iść na całość a i tak nawet wtedy nie wiadomo jak to będzie.
Kruszynka zreszta jak maja być bliźniaki to i tak będą. A ile synowie maja? Z kalendarzy chińskich to mi dwie córki wychodziły hehe

reklama
moj 13 lat a drugi dzis skonczyl 16m-cy.powodzenia a ja bym tam chciala blizniaki a co tam ;)
To też masz dwóch synów:happy:. Ja z racji tego że ciągle sama z dziećmi i wszystko na mojej głowie to na bliźniaki pozwolić sobie nie mogę :no:. Mąż będzie po jutrze rano aż mnie korci spróbować ale tylko raz bo niby za 3dni owu pokazuje i sama nie wiem:sorry2:.

Ostatnia edycja:
Do góry