reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama Wy juz bedziecie mialy termin na styczen..luty bo grudzien juz prawie zamkniety tam gdzie na watku jestem:)

Andzelisia no to jutro pewnie owulacja jak dzis pozytyw:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Andzelisia no chyba koniec roku byłby termin.
No musi się udać! Przynajmniej u Ciebie. Bo u mnie ubogo było
Patrycja a gdzie mierzysz temp? Ja jakoś niska mam w sumie ale to pod językiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiesz jak to jest czasem moze byc na odwrot.U mnie z codziennych tez moze nic nie wyjsc.Ale juz nie długo sie przekonamy :-)

Witam od wczoraj sledze Forum I ten temat. Mam dwoch synow i marze o corce. Nie dawno odstawilam tabl anty I 16kwietnia byl @z odstawienia tzn tylko plamienia byly. Bylam u lek poradzil odczekac miesiac po odstawieniu bo ryzyko jest ciazy mnogiej :dry: szkoda bo myslam ze w tym tyg juz zaczniemy a tu Musze czekac do Maja :crazy:
. Cykle byly wiadomo 28d a teraz po tabl to nie wiem ale zamierzam mierzyc temp od 1dnia cyklu. Mam nadzieje ze @przydzie w miare normalnie. Czytalam wczoraj na poczatkowych str tematu ze maja dziewczyny eboka o planowaniu plci jesli jest mozliwisc to tez chciala bym ja otrzymac:-p. Pozdrawiam wszystkie starczki I nie tylko :happy:

Witam od wczoraj sledze Forum I ten temat. Mam dwoch synow i marze o corce. Nie dawno odstawilam tabl anty I 16kwietnia byl @z odstawienia tzn tylko plamienia byly. Bylam u lek poradzil odczekac miesiac po odstawieniu bo ryzyko jest ciazy mnogiej :dry: szkoda bo myslam ze w tym tyg juz zaczniemy a tu Musze czekac do Maja :crazy:
. Cykle byly wiadomo 28d a teraz po tabl to nie wiem ale zamierzam mierzyc temp od 1dnia cyklu. Mam nadzieje ze @przydzie w miare normalnie. Czytalam wczoraj na poczatkowych str tematu ze maja dziewczyny eboka o planowaniu plci jesli jest mozliwisc to tez chciala bym ja otrzymac:-p. Pozdrawiam wszystkie starczki I nie tylko :happy:
Witaj. Poczatkowe posty sa z 2005 r :-)

witaj @Kruszynka123
@andzelisia no moze sie uda, nie moge sie doczekac staran blizej owul a potem juz z górki. no musze wluzowac bo zaczyna sie znow nerwowka i mysli plyna tylko w jednym kierunku, zeby jakos podrasowac cykl ,co zjesc, co wypic... to sie zaczyna robic chore, no obsesja normalnie ,nigdy nie zajde jak bede tak usilnie myslec gdy blizej jest owu, mialyscie tak? no nie ma bata musze cos zrobic, zajac czyms glowe, bo do owulacji osiwieje.

Ostatnia edycja:
Millo Andzeisia racja. Sprawdzałam tez teraz i polowa stycznia by była.
Ana ja współczuje Ci bo ja napewno bym już osieiala jakby nie wychodziło któryś miesiąc z rzędu. Sama czuje wewnętrznie taka Ala nerwówkę itd czy się udało czy nie. Niby prawie pewna jestem ze nie ale małe nadzieje mam.
Kruszynka ja osobiście bym po odstawieniu pierwszy miesiąc się starała. Tak podobno tez dużo zachodzi w ciąże z córkami. I tez gdzieś czytałam ze najlepiej zaraz po odstawieniu bo problem może później być żeby hormony się uregulowały ale napewno nie we wszystkich przypadkach. Chociaż o ciążach bliźniaczych tez. Ale jak w rodzinie nie masz to bym się nie przejmowala

@Imama jak teraz sie nie uda to juz naprawde dostane dola konkretnego chyba, bo zanim zbadam hormony to polowa lata juz bedzie :(
co do @Kruszynka123 tez uwazam zeby teraz sprobowala, ale tak na luzie a noz sie uda, a jak nie to przynajmniej poobserwuje swoj cykl co i jak.

Ana jaka masz strategie na staranka? Najgorsze ze my kobiety niestety ale zawsze przeżywamy takie rzeczy. W sumie z drugim synem zero stresu ale teraz mi się pyli żeby ta różnica nie była duża. Bo jak trzeci syn to nie chce dużej między najstarszym a najmłodszym.

reklama
Kruszynka ja osobiście bym po odstawieniu pierwszy miesiąc się starała. Tak podobno tez dużo zachodzi w ciąże z córkami. I tez gdzieś czytałam ze najlepiej zaraz po odstawieniu bo problem może później być żeby hormony się uregulowały ale napewno nie we wszystkich przypadkach. Chociaż o ciążach bliźniaczych tez. Ale jak w rodzinie nie masz to bym się nie przejmowala

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUOTE]
U mnie wlasnie z mojej mamy str sa blizniaki moja babcia miala i mojej mamy siostry corka tzn kuzynka Dlatego sie obawiam choc mnie korci, ale mam meza kierowce Jestem sama Z dziecmi ciagle on jest co drugi week w domu i dlatego sie boje ciazy mnogiej.Kalendarz chinski oczywiscie tez przejzalam ale to traktuje akurat z przymrozeniem oka

Do góry