reklama
andzelisia
Fanka BB :)
U mnie temp caly czas taka sama.nic nie wzrosla :-) wogole ten caly cykl moj jakis dziwny.i wlasnie zero bolu na owulacje :-)no chyba ze dzis co jeszcze poczuje zobaczymy :-)E to super! No to masz swój pozytyw. Stresujący cykl miałaś
Ja to zaś mnie boli od 14 dc non stop podbrzusze i plecy. Już po owu bo temp trzy dni wysoka a mnie nadal boli [emoji35]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Patrycja2810
U mnie dzisiaj 19 dc. Wczoraj temperatura 37,2. Pobolewa mnie podbrzusze i dół pleców. A od 2 dni strasznie głową mnie boli i ogólnie chodzę śpiąca cały czas.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycja2810
Ja już po staraniach. Owy miałam 13-14 dc. No i pierwszy cykl starań.
andzelisia
Tez wlasnie pomyslalam ze w maju bedzie kilka dziewczyn testowac :-)oby byly 2 kreseczki :-).a ty Imama cykl z tego co pamietam zaczelas jakos podobnie jak nie tak samo jak ja 5 kwietnia :-)??Patrycja temp podwyższona wiec może coś z tego będzie. Trzymam kciuki za nas wszystkie botroszke tych staraczek się nazbierało
Imama
Dokładnie 5 kwietnia miałam @. Ale ja w styczniu dostałam pierwsza @ po porodzie i później w marcu dopiero. W marcu cykl trwał 31 dni wiec teraz jakby ten trwał tez właśnie tyle samo to @ powinna być 6 maja.
Ah ja już zaczynam zbyt analizować wszystko i aż brzuch ze stresu mnie boli. Próbuje nie myśleć ale nie wychodzi.
Ah ja już zaczynam zbyt analizować wszystko i aż brzuch ze stresu mnie boli. Próbuje nie myśleć ale nie wychodzi.
reklama
Millo
Patrycja brzmi obiecujaco)
Dziewczynki jak tam? Ktora po owulacji?Kto czeka na testowanie?
Nie jestem w temacie,wybaczcie:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki jak tam? Ktora po owulacji?Kto czeka na testowanie?
Nie jestem w temacie,wybaczcie:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: