reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzelisia skoro wczoraj z rana pozytyw a wieczorem negatyw to możliwe ze pik był w nocy. Wiec owu pewnie dzisiaj. Tylko dziwne ze nic Cię nie boli. Ale może taki poprostu cykl.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
E to super! No to masz swój pozytyw. Stresujący cykl miałaś
Ja to zaś mnie boli od 14 dc non stop podbrzusze i plecy. Już po owu bo temp trzy dni wysoka a mnie nadal boli [emoji35]

E to super! No to masz swój pozytyw. Stresujący cykl miałaś
Ja to zaś mnie boli od 14 dc non stop podbrzusze i plecy. Już po owu bo temp trzy dni wysoka a mnie nadal boli [emoji35]

U mnie temp caly czas taka sama.nic nie wzrosla :-) wogole ten caly cykl moj jakis dziwny.i wlasnie zero bolu na owulacje :-)no chyba ze dzis co jeszcze poczuje zobaczymy :-)

Andzelisia No mi ten ból yo najgorszy. Wolałabym go nie mieć. Ja to strasznie po ciąży przeżywam i owu i @.
Patrycja a u Ciebie już po starankach czy przed? Który to cykl starań?

Patrycja temp podwyższona wiec może coś z tego będzie. Trzymam kciuki za nas wszystkie botroszke tych staraczek się nazbierało

Patrycja temp podwyższona wiec może coś z tego będzie. Trzymam kciuki za nas wszystkie botroszke tych staraczek się nazbierało

Tez wlasnie pomyslalam ze w maju bedzie kilka dziewczyn testowac :-)oby byly 2 kreseczki :-).a ty Imama cykl z tego co pamietam zaczelas jakos podobnie jak nie tak samo jak ja 5 kwietnia :-)??

Dokładnie 5 kwietnia miałam @. Ale ja w styczniu dostałam pierwsza @ po porodzie i później w marcu dopiero. W marcu cykl trwał 31 dni wiec teraz jakby ten trwał tez właśnie tyle samo to @ powinna być 6 maja.
Ah ja już zaczynam zbyt analizować wszystko i aż brzuch ze stresu mnie boli. Próbuje nie myśleć ale nie wychodzi.

reklama
Do góry