reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzelisia skoro wczoraj z rana pozytyw a wieczorem negatyw to możliwe ze pik był w nocy. Wiec owu pewnie dzisiaj. Tylko dziwne ze nic Cię nie boli. Ale może taki poprostu cykl.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
E to super! No to masz swój pozytyw. Stresujący cykl miałaś
Ja to zaś mnie boli od 14 dc non stop podbrzusze i plecy. Już po owu bo temp trzy dni wysoka a mnie nadal boli [emoji35]

E to super! No to masz swój pozytyw. Stresujący cykl miałaś
Ja to zaś mnie boli od 14 dc non stop podbrzusze i plecy. Już po owu bo temp trzy dni wysoka a mnie nadal boli [emoji35]

U mnie temp caly czas taka sama.nic nie wzrosla :-) wogole ten caly cykl moj jakis dziwny.i wlasnie zero bolu na owulacje :-)no chyba ze dzis co jeszcze poczuje zobaczymy :-)

Andzelisia No mi ten ból yo najgorszy. Wolałabym go nie mieć. Ja to strasznie po ciąży przeżywam i owu i @.
Patrycja a u Ciebie już po starankach czy przed? Który to cykl starań?

Patrycja temp podwyższona wiec może coś z tego będzie. Trzymam kciuki za nas wszystkie botroszke tych staraczek się nazbierało

Patrycja temp podwyższona wiec może coś z tego będzie. Trzymam kciuki za nas wszystkie botroszke tych staraczek się nazbierało

Tez wlasnie pomyslalam ze w maju bedzie kilka dziewczyn testowac :-)oby byly 2 kreseczki :-).a ty Imama cykl z tego co pamietam zaczelas jakos podobnie jak nie tak samo jak ja 5 kwietnia :-)??

Dokładnie 5 kwietnia miałam @. Ale ja w styczniu dostałam pierwsza @ po porodzie i później w marcu dopiero. W marcu cykl trwał 31 dni wiec teraz jakby ten trwał tez właśnie tyle samo to @ powinna być 6 maja.
Ah ja już zaczynam zbyt analizować wszystko i aż brzuch ze stresu mnie boli. Próbuje nie myśleć ale nie wychodzi.

reklama
Do góry