reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama moja mala tez bezwstydna jest lezy rozkroczona na kazdym badaniu i swieci pipka :D ledwo gin glowice przylozyl a ona juz cipke pokazqla i tak na kazdym badaniu.Ale ona jest poprzecznie ulozona i idealnie widac.

A czuje sie dobrze do cc zostaly nie cale 2 miesiace.!!! Szok
Już masz wyznaczoną datę cc? Taką konkretną ?

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Imama moja mala tez bezwstydna jest lezy rozkroczona na kazdym badaniu i swieci pipka :D ledwo gin glowice przylozyl a ona juz cipke pokazqla i tak na kazdym badaniu.Ale ona jest poprzecznie ulozona i idealnie widac.

A czuje sie dobrze do cc zostaly nie cale 2 miesiace.!!! Szok
Maziajka ja dzisiaj bylam pokupic w aptece wszystkie podklady wklady i naklady poporodowe te tematy, dla mlodej troche dokupic butelki smoczki pieluchy obcinaczki i te sprawy. Cos ostatnio mam schize ze nie donosze. Zaczyna sie zaraz 30 tc, planuje powoli sie pakowac a bynajmniej poszykowac chociaz w szafie wszystko. Synka urodzilam w 38 tc, a w 35 trafilam do szpitala. Wiec juz czas chyba :)

Czesc dziewczyny :)
Przepraszam, ze tak malo pisze ale staram sie wyluzowac i malo wchodze na forum, zeby sie nie nakrecac.
@Arya piekna corcia i dosc spora! Moja przenoszona wazyla 3050 i tez mialysmy podejzenie hipotrofii.
Ja z lekow biore tylko witaminy prenatalne, nasiona chia (bo lubie) i olej z wiesiolka ale wczoraj dowiedzialam sie, ze dziala on na wzrost endometrium a ja mam je zawsze bardzo duze, wiec od dzis odstawilam ( choc po okresach wydaje mi sie ze sie jednak u mnie zmniejsza. Sama nie wiem, bac co bac odstawiam).

Ja dzis mam 11 dc, wiec zaraz owulacja powinna wystapic, mam nadzieje, ze ten cykl bedzie rowniez moj! ;)
Trzymam za Was kciuki i czekam na wiesci o pierwszych kreseczkach :)

Ja wlasnie robilam test owul i myslalam ze pewnie bedzie mocniejszy jak rano a tu negatywny.Tak szybko bylby negatywny z reguly 2 dni pokazywal mi sie pozytyw...bolu owul nadal brak :-(.juz sama nie wiem co myslec?

Antonia dokladnie nie mam ale termin wg OM mam na 1.07 a w szpitalu ktorym bede miec robia ok 10 dni przed terminem.Wiec wstepnie to bedzie ok 20.06 choc mala ciagle wychodzi o tydzien poltora starsza i nie wiem jak to bedzie brane .Teraz 15 maja na wizycie wszysymtkiego sie dokladnie dowiem.

Katja no ja nie mam nic z tego co napisalas!:D haha :D prac i prasowac bede jak mi meble przyjda czyli gdzies na miesiac.

Antonia dokladnie nie mam ale termin wg OM mam na 1.07 a w szpitalu ktorym bede miec robia ok 10 dni przed terminem.Wiec wstepnie to bedzie ok 20.06 choc mala ciagle wychodzi o tydzien poltora starsza i nie wiem jak to bedzie brane .Teraz 15 maja na wizycie wszysymtkiego sie dokladnie dowiem.

Katja no ja nie mam nic z tego co napisalas!:D haha :D prac i prasowac bede jak mi meble przyjda czyli gdzies na miesiac.
To już bliziutko :-) fajnie tak wiedzieć już wcześniej i się przygotowywać na konkretną datę :-) trochę jakby mniej stresu :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Hejka nie uwierzycie :-) mam nadzieje ze to juz ostatnie zdj moich testow :-) ale wyszedl pozytywne.Wczoraj jak robilam to bylo po piwku moze dlatego :-)dzis 22 dc ale sie to poprzesuwalo...
20170426_071608-1.jpg

Załączniki

• 20170426_071608-1.jpg
    20170426_071608-1.jpg
    261,6 KB · Wyświetleń: 189
Do góry