reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama moja mala tez bezwstydna jest lezy rozkroczona na kazdym badaniu i swieci pipka :D ledwo gin glowice przylozyl a ona juz cipke pokazqla i tak na kazdym badaniu.Ale ona jest poprzecznie ulozona i idealnie widac.

A czuje sie dobrze do cc zostaly nie cale 2 miesiace.!!! Szok
Już masz wyznaczoną datę cc? Taką konkretną ?

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Imama moja mala tez bezwstydna jest lezy rozkroczona na kazdym badaniu i swieci pipka :D ledwo gin glowice przylozyl a ona juz cipke pokazqla i tak na kazdym badaniu.Ale ona jest poprzecznie ulozona i idealnie widac.

A czuje sie dobrze do cc zostaly nie cale 2 miesiace.!!! Szok
Maziajka ja dzisiaj bylam pokupic w aptece wszystkie podklady wklady i naklady poporodowe te tematy, dla mlodej troche dokupic butelki smoczki pieluchy obcinaczki i te sprawy. Cos ostatnio mam schize ze nie donosze. Zaczyna sie zaraz 30 tc, planuje powoli sie pakowac a bynajmniej poszykowac chociaz w szafie wszystko. Synka urodzilam w 38 tc, a w 35 trafilam do szpitala. Wiec juz czas chyba :)

Czesc dziewczyny :)
Przepraszam, ze tak malo pisze ale staram sie wyluzowac i malo wchodze na forum, zeby sie nie nakrecac.
@Arya piekna corcia i dosc spora! Moja przenoszona wazyla 3050 i tez mialysmy podejzenie hipotrofii.
Ja z lekow biore tylko witaminy prenatalne, nasiona chia (bo lubie) i olej z wiesiolka ale wczoraj dowiedzialam sie, ze dziala on na wzrost endometrium a ja mam je zawsze bardzo duze, wiec od dzis odstawilam ( choc po okresach wydaje mi sie ze sie jednak u mnie zmniejsza. Sama nie wiem, bac co bac odstawiam).

Ja dzis mam 11 dc, wiec zaraz owulacja powinna wystapic, mam nadzieje, ze ten cykl bedzie rowniez moj! ;)
Trzymam za Was kciuki i czekam na wiesci o pierwszych kreseczkach :)

Ja wlasnie robilam test owul i myslalam ze pewnie bedzie mocniejszy jak rano a tu negatywny.Tak szybko bylby negatywny z reguly 2 dni pokazywal mi sie pozytyw...bolu owul nadal brak :-(.juz sama nie wiem co myslec?

Antonia dokladnie nie mam ale termin wg OM mam na 1.07 a w szpitalu ktorym bede miec robia ok 10 dni przed terminem.Wiec wstepnie to bedzie ok 20.06 choc mala ciagle wychodzi o tydzien poltora starsza i nie wiem jak to bedzie brane .Teraz 15 maja na wizycie wszysymtkiego sie dokladnie dowiem.

Katja no ja nie mam nic z tego co napisalas!:D haha :D prac i prasowac bede jak mi meble przyjda czyli gdzies na miesiac.

Antonia dokladnie nie mam ale termin wg OM mam na 1.07 a w szpitalu ktorym bede miec robia ok 10 dni przed terminem.Wiec wstepnie to bedzie ok 20.06 choc mala ciagle wychodzi o tydzien poltora starsza i nie wiem jak to bedzie brane .Teraz 15 maja na wizycie wszysymtkiego sie dokladnie dowiem.

Katja no ja nie mam nic z tego co napisalas!:D haha :D prac i prasowac bede jak mi meble przyjda czyli gdzies na miesiac.
To już bliziutko :-) fajnie tak wiedzieć już wcześniej i się przygotowywać na konkretną datę :-) trochę jakby mniej stresu :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Hejka nie uwierzycie :-) mam nadzieje ze to juz ostatnie zdj moich testow :-) ale wyszedl pozytywne.Wczoraj jak robilam to bylo po piwku moze dlatego :-)dzis 22 dc ale sie to poprzesuwalo...
20170426_071608-1.jpg

Załączniki

• 20170426_071608-1.jpg
    20170426_071608-1.jpg
    261,6 KB · Wyświetleń: 187
Do góry