reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Arya powodzenia! Trzymam kciuki by wszystko poszlo szybko i sprawnie :) Jaaa zaraz bedziesz tulic swoje malenstwo :D

Antonina wspolczuje, mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

Patrycja witaj!

Dziewczyny badajace szyjke macicy, jak ona powina byc ulozona przy owulacji? Chodzi mi o wysokosc...

O kurcze...trzymaj sie tam :-).A w poprzednich ciazach tez cie tak meczylo...??
Nie, ta jest zupełnie inna. Chyba już wiek robi swoje albo odmienna płeć;)

xnw40tc7sy506vxn.png

Arya powodzenia! Życzę żeby poszło szybko i bez komplikacji.
Ana z ziołami to niby takie niepozorne a jednak to jak lekarstwa. Ja już vitexu nie będę brała.
Millo Antonia oby tam dziewczynki siedziały. Dużo osób mówi ze z córeczkami są mega mdłości ale ja osobiście miałam z dwoma synami ciężko. Ale nie mam porównania oczywiscie.
Patrycja witaj! Dużo tych teori jest. Najlepiej poszperać troszkę wstecz. Ale niestety każda kombinuje w sumie sama bo za dużo tego do ogarnięcia. Jeśli chodzi o sex przed owu ze na dziewczynkę to osobiście bym na to nie patrzyła bo sama mam syna z 4 dni przed a metoda shettelsa porostu jest nieprawdziwa i potwierdzają to badania. A dużo dziewczynek z samej owu w sumie jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka..

Araya trzymamy kciuki!! Nie moge sie doczekac Twojej slicznotki!

Antonia u mnie z Jasiem zadnych mdlosci wymiitow itp a teraz! Maskra ledwo zylam do 20tc no i cipka bedzie:-)
Mam nadzieje ze u Ciebie tez tak jest.

Patrycja witaj!

Ajlak mam nadzieje ze u Ciebie skutek bedzie taki sam jak u mnie!

Laski zaczynam dzis 32tc aaaaaaaaaaaaaaa! Za 2 miesiace mala bedzie z nami!

Hejka..

Araya trzymamy kciuki!! Nie moge sie doczekac Twojej slicznotki!

Antonia u mnie z Jasiem zadnych mdlosci wymiitow itp a teraz! Maskra ledwo zylam do 20tc no i cipka bedzie:-)
Mam nadzieje ze u Ciebie tez tak jest.

Patrycja witaj!

Ajlak mam nadzieje ze u Ciebie skutek bedzie taki sam jak u mnie!

Laski zaczynam dzis 32tc aaaaaaaaaaaaaaa! Za 2 miesiace mala bedzie z nami!
Zobaczymy :-) co siedzi to siedzi :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Dziewczyny jednak te tanie testy działają! Hehe wychodzi ze owu będzie w najbliższym czasie.
366008426e79bf761ef7a6240eb83fe0.jpg
f1eaab74dc62ceedd8f47e7e13c9d4b3.jpg
4db0bda78dfda1873dfc78c7bc1fb3af.jpg

Tylko ten wykres dziwny. Myślałam ze owu była wczoraj skoro troszkę temp wzrosła ale wychodzi ze chyba będzie dopiero.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry