reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Arya powodzenia! Trzymam kciuki by wszystko poszlo szybko i sprawnie :) Jaaa zaraz bedziesz tulic swoje malenstwo :D

Antonina wspolczuje, mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

Patrycja witaj!

Dziewczyny badajace szyjke macicy, jak ona powina byc ulozona przy owulacji? Chodzi mi o wysokosc...

O kurcze...trzymaj sie tam :-).A w poprzednich ciazach tez cie tak meczylo...??
Nie, ta jest zupełnie inna. Chyba już wiek robi swoje albo odmienna płeć;)

xnw40tc7sy506vxn.png

Arya powodzenia! Życzę żeby poszło szybko i bez komplikacji.
Ana z ziołami to niby takie niepozorne a jednak to jak lekarstwa. Ja już vitexu nie będę brała.
Millo Antonia oby tam dziewczynki siedziały. Dużo osób mówi ze z córeczkami są mega mdłości ale ja osobiście miałam z dwoma synami ciężko. Ale nie mam porównania oczywiscie.
Patrycja witaj! Dużo tych teori jest. Najlepiej poszperać troszkę wstecz. Ale niestety każda kombinuje w sumie sama bo za dużo tego do ogarnięcia. Jeśli chodzi o sex przed owu ze na dziewczynkę to osobiście bym na to nie patrzyła bo sama mam syna z 4 dni przed a metoda shettelsa porostu jest nieprawdziwa i potwierdzają to badania. A dużo dziewczynek z samej owu w sumie jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka..

Araya trzymamy kciuki!! Nie moge sie doczekac Twojej slicznotki!

Antonia u mnie z Jasiem zadnych mdlosci wymiitow itp a teraz! Maskra ledwo zylam do 20tc no i cipka bedzie:-)
Mam nadzieje ze u Ciebie tez tak jest.

Patrycja witaj!

Ajlak mam nadzieje ze u Ciebie skutek bedzie taki sam jak u mnie!

Laski zaczynam dzis 32tc aaaaaaaaaaaaaaa! Za 2 miesiace mala bedzie z nami!

Hejka..

Araya trzymamy kciuki!! Nie moge sie doczekac Twojej slicznotki!

Antonia u mnie z Jasiem zadnych mdlosci wymiitow itp a teraz! Maskra ledwo zylam do 20tc no i cipka bedzie:-)
Mam nadzieje ze u Ciebie tez tak jest.

Patrycja witaj!

Ajlak mam nadzieje ze u Ciebie skutek bedzie taki sam jak u mnie!

Laski zaczynam dzis 32tc aaaaaaaaaaaaaaa! Za 2 miesiace mala bedzie z nami!
Zobaczymy :-) co siedzi to siedzi :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Dziewczyny jednak te tanie testy działają! Hehe wychodzi ze owu będzie w najbliższym czasie.
366008426e79bf761ef7a6240eb83fe0.jpg
f1eaab74dc62ceedd8f47e7e13c9d4b3.jpg
4db0bda78dfda1873dfc78c7bc1fb3af.jpg

Tylko ten wykres dziwny. Myślałam ze owu była wczoraj skoro troszkę temp wzrosła ale wychodzi ze chyba będzie dopiero.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry