reklama
Mikallo
Fanka BB :)
Arya powodzenia! Trzymam kciuki by wszystko poszlo szybko i sprawnie Jaaa zaraz bedziesz tulic swoje malenstwo
Antonina wspolczuje, mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.
Patrycja witaj!
Dziewczyny badajace szyjke macicy, jak ona powina byc ulozona przy owulacji? Chodzi mi o wysokosc...
Antonina wspolczuje, mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.
Patrycja witaj!
Dziewczyny badajace szyjke macicy, jak ona powina byc ulozona przy owulacji? Chodzi mi o wysokosc...
Antonia2016
Nie, ta jest zupełnie inna. Chyba już wiek robi swoje albo odmienna płećO kurcze...trzymaj sie tam :-).A w poprzednich ciazach tez cie tak meczylo...??
Antonia2016
8,10,12,14,16 dc starania. Owu w 14 dc. Obstawiam plemniory z 12 dc bo te z 14 zanim doczekały te kilka godzin a potem doplynely to chyba po ptakach. Ale kto wie... :-)Antonia przypomnij mi twoje staranka???bo tyle sie tu pisze ze ciezko cokolwiek znalesc he he ;-)
Antonia2016
Arya bądź dzielna !!!!! :-)
Millo
Antonia mi sie poki co raz zdarzylo ale mdli codziennie calymi dniami blee..
Arya zaciskam kciuki:*To bedzie wspanialy dzien:**** Do dziela!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Arya zaciskam kciuki:*To bedzie wspanialy dzien:**** Do dziela!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Arya powodzenia! Życzę żeby poszło szybko i bez komplikacji.
Ana z ziołami to niby takie niepozorne a jednak to jak lekarstwa. Ja już vitexu nie będę brała.
Millo Antonia oby tam dziewczynki siedziały. Dużo osób mówi ze z córeczkami są mega mdłości ale ja osobiście miałam z dwoma synami ciężko. Ale nie mam porównania oczywiscie.
Patrycja witaj! Dużo tych teori jest. Najlepiej poszperać troszkę wstecz. Ale niestety każda kombinuje w sumie sama bo za dużo tego do ogarnięcia. Jeśli chodzi o sex przed owu ze na dziewczynkę to osobiście bym na to nie patrzyła bo sama mam syna z 4 dni przed a metoda shettelsa porostu jest nieprawdziwa i potwierdzają to badania. A dużo dziewczynek z samej owu w sumie jest.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ana z ziołami to niby takie niepozorne a jednak to jak lekarstwa. Ja już vitexu nie będę brała.
Millo Antonia oby tam dziewczynki siedziały. Dużo osób mówi ze z córeczkami są mega mdłości ale ja osobiście miałam z dwoma synami ciężko. Ale nie mam porównania oczywiscie.
Patrycja witaj! Dużo tych teori jest. Najlepiej poszperać troszkę wstecz. Ale niestety każda kombinuje w sumie sama bo za dużo tego do ogarnięcia. Jeśli chodzi o sex przed owu ze na dziewczynkę to osobiście bym na to nie patrzyła bo sama mam syna z 4 dni przed a metoda shettelsa porostu jest nieprawdziwa i potwierdzają to badania. A dużo dziewczynek z samej owu w sumie jest.
Hejka..
Araya trzymamy kciuki!! Nie moge sie doczekac Twojej slicznotki!
Antonia u mnie z Jasiem zadnych mdlosci wymiitow itp a teraz! Maskra ledwo zylam do 20tc no i cipka bedzie:-)
Mam nadzieje ze u Ciebie tez tak jest.
Patrycja witaj!
Ajlak mam nadzieje ze u Ciebie skutek bedzie taki sam jak u mnie!
Laski zaczynam dzis 32tc aaaaaaaaaaaaaaa! Za 2 miesiace mala bedzie z nami!
Antonia u mnie z Jasiem zadnych mdlosci wymiitow itp a teraz! Maskra ledwo zylam do 20tc no i cipka bedzie:-)
Patrycja witaj!
Antonia2016
Zobaczymy :-) co siedzi to siedzi :-)Hejka..
Patrycja witaj!
reklama
Imama
Dziewczyny jednak te tanie testy działają! Hehe wychodzi ze owu będzie w najbliższym czasie.
Tylko ten wykres dziwny. Myślałam ze owu była wczoraj skoro troszkę temp wzrosła ale wychodzi ze chyba będzie dopiero.
Tylko ten wykres dziwny. Myślałam ze owu była wczoraj skoro troszkę temp wzrosła ale wychodzi ze chyba będzie dopiero.
Podziel się: