reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W sobotę [emoji6]

thgf3e3kjpl39djw.png
To jutro :-) ojoj, będzie już z Tobą :-) powodzenia

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ana 450 mg to naprawdę nie dużo. Dziewczyny to biorą nawet po 3 dziennie ja w styczniu jak zaczęłam to brałam 2 dziennie żeby dostać regularne @ i się unormowalo. Może faktycznie to nasilać @ bądź inne syndromy ale to tez może być dobry znak. Oczywiscie ekspertem nie jestem ale jeden cykl czasem warto spróbować. Tymbardziej ze niedawno sama kp. Mi moja gin przepisała ten właśnie vitex jak byłam na wizycie wiec wątpię żeby to była zbyt duża dawka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A co do castagnusa to niepokalanek mnisi a vitex to zaś niepokalanek pospolity i to tez różnica wiec stad pewnie różne dawki. Działanie niby to samo ale napewno się roznia

@Imama dzieki za uspokojenie, mnie wystraszyl ten bol głowy okropny, taki falowy jakby migrenowy w 2 dniu @ a nigdy nie mialam takich boli w czasie@ tylko przed @ pomyslalam wtedy, ze moze mi namieszac ten niepokalanek w hormonach pozadnie, i jesli jest poziom estrogenow ok to zmniejszyc moze, a to tez nie za dobrze i stad moje obawy, bo ja w sumie nie wiem co i jak z moimi hormonami. na PMS zadziałam ok i mam wrazenie, ze mnie jakos wyciszył i brak bolu glowy przed@ oraz brzuch zero nic,bo bralam juz go na dwa dni przed@
Na ulotce u mnie pisze raz dziennie te 400mg i tak brałam, moze te dawki w costagnusie to jakies skoncetrowane sa, bo jak przeczytalam 45 mg na costagnusie a moj 400mg to sie przerazilam hehe.
wczoraj nie wzielam i teraz sie zastanawia czy dzis łyknac i brac do 10dc czy odpuscic juz.

Ana No musisz sama zadecydować. Mi gin przepisała dlatego brałam ale tez już odstawiam. Nigdy nie wiadomo czy namiesza czy pomoże niestety.

Mam już dwóch synków i bardzo pragnę córeczki. Więc jak to jest z tym wszystkim bo już się pogubiłam. Żeby starać się o córeczkę muszę kochać się z mężem od 4-2 dni przed dniami płodnymi? Dieta bogata w magnez i wapń, i co jeszcze dokładnie z tej diety, posiłki 3 w ciągu dnia? Dieta bogata w magnez i wapń dotyczy się też męża czy nie? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)
Ostatnią @ miałam 7.04 a ostatni raz przytulaliśmy się 15.04 rano więc pewnie nie ma szans na ciążę? dzień płodny miałam prawdopodobnie w czwartek bo zawszę mam dużo śluzu. Następna @ powinna przyjść 5.05.
Sorki że tak dużo piszę ale synowie byli spłodzeni w płodny dzień.

Ostatnia edycja:
Witaj Patrycja.Wiesz jak to jest z tym planowaniem.Nie ktorym dziewczynom sie to udalo, bo widocznie tak mialo byc :-) a innym mimo ze wiele czynników spelnily nie udalo sie trafic w wymarzona plec.Jak ja to mowie szans jest 50/50.Ale jakby nie patrzec ostatnio dziewczynom udalo sie trafic w dziewczynki.Teraz czekamy na Antonie co tam sie ukrywa w brzuszku :-)

reklama
Poprostu musisz zrobic inaczej niz w dwoch poprzednich razach.Ja mam 2 chlopakow sprzed owulacji i tylko po razie byly seksiki.Wiec teraz to zmienilam i jest codziennie.

Do góry