reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A co do pH to ja w sumie zostawiam na 5. To dobre. Nie za wysokie nie za niskie. Przy niskim można naprawdę nie moc zajść.
Tylko ten śluz mnie dziwi. W tym cyklu dosłownie teraz przy owu ZERO. Kompletnie sucho.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama ja lezalam teraz jakos z 30 min z nogami w gorze albo na brzuchu.
U nas nasienie raczej super nie jest bo z odstepu nic nie wychoezilo poza tym moj czesto wysoko goraczkuje a to tez podobno dla plemniczkow nie dobrze.

Mikallo leci strasznie...ja w sumie taka najwieksza wiez z Jasiem czulam podczas karmienia piersia dla mnie to bylo takie uczucie spelnienia i 100% oddania bo nikt nie moze mojemu dziexku dac tego co ja.

Ta ciaza mi mocno w dupcie dala ciagle cos mdlosci brak apetytu krwotoki z nosa przeziebienia teraz juz jest odpukac auper oby tak do czerwca.

My Jasia mamy z 1 stosunku w owu no a teraz to z czestych bedzie Jagoda.

Imama ja lezalam teraz jakos z 30 min z nogami w gorze albo na brzuchu.
U nas nasienie raczej super nie jest bo z odstepu nic nie wychoezilo poza tym moj czesto wysoko goraczkuje a to tez podobno dla plemniczkow nie dobrze.

Mikallo leci strasznie...ja w sumie taka najwieksza wiez z Jasiem czulam podczas karmienia piersia dla mnie to bylo takie uczucie spelnienia i 100% oddania bo nikt nie moze mojemu dziexku dac tego co ja.

Ta ciaza mi mocno w dupcie dala ciagle cos mdlosci brak apetytu krwotoki z nosa przeziebienia teraz juz jest odpukac auper oby tak do czerwca.

My Jasia mamy z 1 stosunku w owu no a teraz to z czestych bedzie Jagoda.
No wlasnie ja obydwu chlopakow mam z jednego stosunku w dni plodne wiec wolalam zmienic na czestsze i jest codziennie zobaczymy co z tego wyjdzie zaraz podesle wam zdj testow owul

Rozowe z allegro a niebieskie z rossmana.oba negatywne ale na tym niebieskim bardziej widoczna ta kreska
20170422_141847_Burst01-1.jpg

Załączniki

• 20170422_141847_Burst01-1.jpg
    20170422_141847_Burst01-1.jpg
    390 KB · Wyświetleń: 357
A który masz dzień cyklu? Bo chyba miałaś @ mniejwiecej jak ja. Ja ból mam od paru dni a dzisiaj dopiero pozytyw z rana. Ale w sumie wczoraj wieczorem nie robiłam bo zapomniałam. Rano był negatyw w sumie.
Ale jak działacie codziennie to w sumie nie masz co się przejmować

Co do szyjki to ja badam od tego cyklu wieczorem z pustym pęcherzem. Od 2 dni mam szyjkę nisko i jest średnio rozpulchniona co do otwarcia to jeszcze nie potrafię tego określić. Mam nadzieję, że dobrze wszystko robię bo nie jest to dla mnie łatwe badanie.
Ja dziś mam 8dc i owulacja będzie prawdopodobnie w czwartek- piątek, więc jeszcze czas.

Arya miała mieć cesarkę bo nie pamiętam? Ciekawe jak u niej i maleństwa.

reklama
A który masz dzień cyklu? Bo chyba miałaś @ mniejwiecej jak ja. Ja ból mam od paru dni a dzisiaj dopiero pozytyw z rana. Ale w sumie wczoraj wieczorem nie robiłam bo zapomniałam. Rano był negatyw w sumie.
Ale jak działacie codziennie to w sumie nie masz co się przejmować

18 dzien cyklu.u mnie jak zbliza sie owulacja to mam bol owulacyjny.poki co go nie ma.nic mnie nie boli.z reguly owulacje mialam 18 dnia cyklu.a w tamtym miesiacu owulacja sie przesunela i byla 20. Chyba wlasnie przez to ze zazywam wit
C.

Do góry