Millo
Fanka BB :)
Patrycja ja Ci dam znac jak sie dowiem kto u mnie siedzi hehe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Millo a przeczucie na kogo masz ????Patrycja ja Ci dam znac jak sie dowiem kto u mnie siedzi hehe
Być może się dowiemy 13 maja :-)Witaj Patrycja.Wiesz jak to jest z tym planowaniem.Nie ktorym dziewczynom sie to udalo, bo widocznie tak mialo byc :-) a innym mimo ze wiele czynników spelnily nie udalo sie trafic w wymarzona plec.Jak ja to mowie szans jest 50/50.Ale jakby nie patrzec ostatnio dziewczynom udalo sie trafic w dziewczynki.Teraz czekamy na Antonie co tam sie ukrywa w brzuszku :-)
A ja wymiotuje
O kurcze...trzymaj sie tam :-).A w poprzednich ciazach tez cie tak meczylo...??A ja wymiotuje
No Maziajka sexy od pon do piątku i trafili z dziewczynka.Ale wiadomo ze to nie takie proste trafic w wymarzona plec.Choc kazda z nas bardzo by tego chciala :-)Hej ja wczoraj zakończyłam starania; wczoraj w ciagu dnia była tez ovu.
Andzelisia któraś z dziewczyn- chyba Maziajko działała tak samo jeśli chodzi o częstotliwość stosunków a ma dwie rożne płcie
Patrycja witaj i powodzenia