reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witaj Patrycja.Wiesz jak to jest z tym planowaniem.Nie ktorym dziewczynom sie to udalo, bo widocznie tak mialo byc :-) a innym mimo ze wiele czynników spelnily nie udalo sie trafic w wymarzona plec.Jak ja to mowie szans jest 50/50.Ale jakby nie patrzec ostatnio dziewczynom udalo sie trafic w dziewczynki.Teraz czekamy na Antonie co tam sie ukrywa w brzuszku :-)
Być może się dowiemy 13 maja :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

witaj @Patrycja2810 .
@Imama no wlasnie nie wiem co robic, ale wzielam dzis jedna i chyba ostatnia juz w tym cyklu.
mam herbatke liscie Damiana na wyregulowanie delikatnie hormonow ,pilam ja w cyklu z biochem plus pokrzywe do owulacji , bo niby podnosi progesteron, no i sie udalo, ale nie dokonca jak widac.

Hej ja wczoraj zakończyłam starania; wczoraj w ciagu dnia była tez ovu.
Andzelisia któraś z dziewczyn- chyba Maziajko działała tak samo jeśli chodzi o częstotliwość stosunków a ma dwie rożne płcie
Patrycja witaj i powodzenia

Hej ja wczoraj zakończyłam starania; wczoraj w ciagu dnia była tez ovu.
Andzelisia któraś z dziewczyn- chyba Maziajko działała tak samo jeśli chodzi o częstotliwość stosunków a ma dwie rożne płcie
Patrycja witaj i powodzenia
No Maziajka sexy od pon do piątku i trafili z dziewczynka.Ale wiadomo ze to nie takie proste trafic w wymarzona plec.Choc kazda z nas bardzo by tego chciala :-)

reklama
Do góry