reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama o kurde faktycznie bo pamietam ze u nas bialko zachwalane sery, jogurty, mleko no i kawa ze zabroniona i alko tez.: D ale emocje bede teraz! Nie moge sie doczekac Twoich staranek:D prawie jakbym sama sie starac miala znow[emoji13][emoji12][emoji13][emoji12][emoji13][emoji12] a tutaj juz 3 trymestr aaaaaaa!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem wam tak jak zaczęłam na początku czytać te forum to właśnie było typowo dużo mleka sery ogólnie nabiał bo wapno i magnez. Zero kawy bo kofeina zła to samo alko. Ale to założenia dosłownie tłumaczone z forum ingender. A genderdreaming (ja czytam i na tym bazuje) to poprostu Ala konkurencja. Ale oni naprawdę dużo maja artykułów, analiz badań i sprzedają "plany staranek" z dieta i zalecaniami plus półroczna pomoc można pytać itd. Są ta ankiety i to planowanie badają dosłownie. Czasem na pewnie rzeczy nie maja wytłumaczenie dlaczego działa ale wg statystyk np dużo działa. Alkohol codziennie i to właśnie dla kobiet ja niestety nie mogę hehe ale kawa właśnie tu chodzi żeby dużo te 4 dziennie najlepiej. Dlaczego nie wiedza [emoji23] ale te co opisują staranka to właśnie piją i to i to. Polecają [emoji171] ja tam kawę lubię. A ciężko bym miała z odstawiam wiec mi na rękę.
Ana No mała różnice właśnie chce. Za jednym ciosem lecę [emoji7] do macierzyństwa mnie jakoś wzięło na maxa- chyba przed 30 jakiś kryzys hehe
Maziajka zawsze możesz sobie trzecie zaplanować! Mi się nudzi i za dużo czytam także dlatego tak to analizuje. A tu już z takich typowo hardcorowych staraczek to żadnej tak naprawdę nie ma. Czytałam ze były wcześniej. Wiec ktoś musi się tym zająć. Wiec oto jestem ja IMAMA [emoji85][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mazijka masz synka A teraz będzie córeczka? :) ile Twoj Jas ma lat? możesz opisać swoje starania? :)

Imama super :) i fajnie że tak chętnie dzielisz się tym co wyczytasz. Ale na prawdę praktycznie nic do nie pokrywa z tym co tutaj się piszę. Ja mam dietę bardzo bogata w białko...

Aleksandra dokladnie tak teraz bedzie dziewczynka. Jas ma 7 l. Co do staran zaczelisny od maja i na poczatku swirowalam suplementy, paski ph, odstep, zakwaszanie sylk i lactovaginal w lipcu bylam juz w ciazy ale niestety na krotko...
Po tym wydarzeniu powiedzjalam dosc zakwaszaniu i odstepowi.Staralismy sie do pazdziernika wtedy zaszlam.Stosowalm suplementy Magnez, B6, Castangus, Acard, Wapno Swansona, Wit C, i Accidum Folicum czyli ta podwojna dawka kwasu foliowego.A po owu Duphaston bo mialam nie dobory progesteronu.
Starania w tym cyklu mielismy 1 raz dziennie przewaznie rano bo moj R byl na l4 .Seksy byly od poniedzialku do piatku a owu byla w czwartek.
W sumie to tyle:p diety nie mialam jadlam troche wiecej jogurtow i tyle.No i prawie dziennie piwo po pracy.
Na poczatku cyklu jadlam orzechy i pilam wino czerwone na endometrium.Ja mialam zawsze niskie ph w pochwie 4-4.5. Niby dziewczynkowo choc maran starala sie o chlopca i miala ph 7 na chlopca a i tak ma laske;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry