reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama o kurde faktycznie bo pamietam ze u nas bialko zachwalane sery, jogurty, mleko no i kawa ze zabroniona i alko tez.: D ale emocje bede teraz! Nie moge sie doczekac Twoich staranek:D prawie jakbym sama sie starac miala znow[emoji13][emoji12][emoji13][emoji12][emoji13][emoji12] a tutaj juz 3 trymestr aaaaaaa!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem wam tak jak zaczęłam na początku czytać te forum to właśnie było typowo dużo mleka sery ogólnie nabiał bo wapno i magnez. Zero kawy bo kofeina zła to samo alko. Ale to założenia dosłownie tłumaczone z forum ingender. A genderdreaming (ja czytam i na tym bazuje) to poprostu Ala konkurencja. Ale oni naprawdę dużo maja artykułów, analiz badań i sprzedają "plany staranek" z dieta i zalecaniami plus półroczna pomoc można pytać itd. Są ta ankiety i to planowanie badają dosłownie. Czasem na pewnie rzeczy nie maja wytłumaczenie dlaczego działa ale wg statystyk np dużo działa. Alkohol codziennie i to właśnie dla kobiet ja niestety nie mogę hehe ale kawa właśnie tu chodzi żeby dużo te 4 dziennie najlepiej. Dlaczego nie wiedza [emoji23] ale te co opisują staranka to właśnie piją i to i to. Polecają [emoji171] ja tam kawę lubię. A ciężko bym miała z odstawiam wiec mi na rękę.
Ana No mała różnice właśnie chce. Za jednym ciosem lecę [emoji7] do macierzyństwa mnie jakoś wzięło na maxa- chyba przed 30 jakiś kryzys hehe
Maziajka zawsze możesz sobie trzecie zaplanować! Mi się nudzi i za dużo czytam także dlatego tak to analizuje. A tu już z takich typowo hardcorowych staraczek to żadnej tak naprawdę nie ma. Czytałam ze były wcześniej. Wiec ktoś musi się tym zająć. Wiec oto jestem ja IMAMA [emoji85][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mazijka masz synka A teraz będzie córeczka? :) ile Twoj Jas ma lat? możesz opisać swoje starania? :)

Imama super :) i fajnie że tak chętnie dzielisz się tym co wyczytasz. Ale na prawdę praktycznie nic do nie pokrywa z tym co tutaj się piszę. Ja mam dietę bardzo bogata w białko...

Aleksandra dokladnie tak teraz bedzie dziewczynka. Jas ma 7 l. Co do staran zaczelisny od maja i na poczatku swirowalam suplementy, paski ph, odstep, zakwaszanie sylk i lactovaginal w lipcu bylam juz w ciazy ale niestety na krotko...
Po tym wydarzeniu powiedzjalam dosc zakwaszaniu i odstepowi.Staralismy sie do pazdziernika wtedy zaszlam.Stosowalm suplementy Magnez, B6, Castangus, Acard, Wapno Swansona, Wit C, i Accidum Folicum czyli ta podwojna dawka kwasu foliowego.A po owu Duphaston bo mialam nie dobory progesteronu.
Starania w tym cyklu mielismy 1 raz dziennie przewaznie rano bo moj R byl na l4 .Seksy byly od poniedzialku do piatku a owu byla w czwartek.
W sumie to tyle:p diety nie mialam jadlam troche wiecej jogurtow i tyle.No i prawie dziennie piwo po pracy.
Na poczatku cyklu jadlam orzechy i pilam wino czerwone na endometrium.Ja mialam zawsze niskie ph w pochwie 4-4.5. Niby dziewczynkowo choc maran starala sie o chlopca i miala ph 7 na chlopca a i tak ma laske;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry