reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajko ja 3 dziecka nie chce takze [emoji14]
Czuje sie dobrze:)Piersi bolą i zmeczona.Ten czas tak wolno leci.. do ginka chce isc 14.04 :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie:-)
Ja ten cykl mialam odpuscic ale chyba jednak staranka beda ;)
@Millo nie stresuj sie, te wszystkie metody na zaplanowanie plci nie sa 100%
Ja przy corci jadlam duzo nabialu, orzechow, otrebow, tylko ciemne pieczywo jak juz, chude mieso i jajka, unikalam soli. Staranka byly w okolicy owu, chyba dzien przed i w sama (ciezko mi okreslic, testy owu byly pozytywne) kilka razy ale maz mial swieze nasienie bo przed staraniami sexsik byl codziennie ;p Z czasu staran wychidzil by chlopak a z diety dziewczynka wiec mysle ze regoly nie ma:-)
Teraz starajac sie o chlopca robie na odwrot tj. sexsik po okolo 4-5 dniach wstrzemiezliwosci i tylko po owu. Dieta bogata w sol i malo nabialu ale nie porzesadzam, poprostu jem to na co mam ochote;) Nie odchudzam sie i pamietam o siadaniach. Suplementuje witaminy ciazowe i olej z wiesiolka. Zdarza mi sie wypic magnez bo czuje niedobory. Maż bierze cynk.
Mam nadzieje, ze mierzenie temp pozwoli mi na dolkadne okreslenie terminu owulacji :)
Przepraszam za brak polskich znakow.

Millo też myślę że u Ciebie będzie córka, sugeruję się beta bo czym innym;) ale chyba nie można się tak nastawiac bo widać co drugą, co trzecią mame że jednak trochę jest to loteria. Ja w głowie nastawiam się na chłopca bo coś nie mogę uwierzyć że mając dwóch chłopców spotkaloby nas takie szczęście :-) oczywiście synek też będzie szczęściem ale wiecie o czym pisze ;)

xnw40tc7sy506vxn.png

witam sie w tak piekna sloneczna pogode :) dzis mam wizyte ciekawe czy da nam gin zielone swiatlo na ten cykl, bo jestem przed owul. dzis 12 dc :) u mnie brak planu na ten cykl, bo jak planuje to i tak nic z tego nie wychodzi . Milego dnia

@Mikallo tak pamietam ze jedziemy razem w tym cyklu :) jednak zdecydowaliscie sie dzialac? pewnie ja tam jestem za :D Mam dzis nadzieje,ze podejzy ginek. czy owulacja sie szykuje w tym cyklu czy mnie ominie, bo dziwny mam ten cykl tym razem i troszke go musze nakłamać powiem, ze juz 6 cykl sie staramy, a nie 4 no i ta ciaza biochem. moze cos poradzi ,przepisze etc.

Millo i właśnie tak najlepiej. Co ma być to będzie. Ciesz się ciąża i tyle [emoji7]
Aleksandra każdy wiadomo coś tam poczyta i wybiera co mu odpowiada. Ja jadłam zawsze dużo białka bardzooo dużo naprawdę bo ja wiecznie na dietach już na mnie to i tak nie działało. Wiec chciałam zrobić odwrotność dlatego po przeczytaniu tamtego forum zmieniłam swoje założenia i tak w tym trwam od stycznia. Zaraz będzie 12 tydzień diety i suplementów wiec akurat zacznę staranka teraz za pare dni po @.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ana rownziez trzymam kciuki.
Mikallo kurde to wy staranka mieliście typowo dziewczynkowe bo codzienny sex przed owu właśnie podobno zmniejsza ilość nasienia. A abstynencja jest na dziewczynkę bo tez zmniejsza właśnie. Wiec lepiej co drugi dzień staranka i nie musisz się stresować kiedy owu bo napewno trafisz. Tak bym polecała [emoji6] naprawdę lepsze to!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry