reklama
Ana bardzo mi przykro ale kciuki trzymam. Ja bym nie dzwonila tylko na ip podjechala i poprosila o luteine.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ana przykro.mi.kochana ...mysle ze to biochemiczna u mnie bylo.podobnie ..niestety..mi pomoglo myslenie ze to nie byla ciaza tylko po prostu @ sie spoznila..popatrz na to w ten sposob gdybys nie testowala.nawet bys nie wiedziala ..nie zamartwiaj ..wyplacz sobie to mi to pomoglo plakalam ..pozniej sie spilam.A pozniej juz obmyslalam taktyke na nowy cykl.Potraktuj to nie jak poronienie a zwykla @ bedzie Ci lepiej psychicznie.U mnie 1 dzien bylo tego.duzo jak w normalna @ a potem juz tylko.plamilam z 9 dni..
Katja my kupujyemy turystyczne z przewijakiem juz.U mnie przewijak must have ale ja mam cc i nie wyobrazam sobie na.lozku przewijac..moja siostra teraz rodzila naturalnie i w ogole nie uzywala przewijaka.Wiec to zalezy od Ciebie.
Imie Liwia sliczne!!.Znam jedna Liwie i ciagle chodzi i tlumaczy ludzia ze nie jest Oliwia tylko Liwia i jest zla na to ze ma takie imie.
U nas na ten moment ma byc Jagoda ale na 100% jak ja zobacze to zadecydujemy.W gre w chodzi ewrntualnie Pola, Nina, Michalina.
Chyba ze jeszcze kompletnie co innego .Tak jak z Jasiem bylo cala ciaze mial byc Antos nawet przez mysl mi Jas nie przeszedl
Katja my kupujyemy turystyczne z przewijakiem juz.U mnie przewijak must have ale ja mam cc i nie wyobrazam sobie na.lozku przewijac..moja siostra teraz rodzila naturalnie i w ogole nie uzywala przewijaka.Wiec to zalezy od Ciebie.
Imie Liwia sliczne!!.Znam jedna Liwie i ciagle chodzi i tlumaczy ludzia ze nie jest Oliwia tylko Liwia i jest zla na to ze ma takie imie.
U nas na ten moment ma byc Jagoda ale na 100% jak ja zobacze to zadecydujemy.W gre w chodzi ewrntualnie Pola, Nina, Michalina.
Chyba ze jeszcze kompletnie co innego .Tak jak z Jasiem bylo cala ciaze mial byc Antos nawet przez mysl mi Jas nie przeszedl
ana.
Fanka BB :)
mam po wszystkim sie zglosic na kontrole do swojego gin. Czy wsxystko sie wyczyscilo.ja gdyby to bylo tylko plamienie pojwchalabym z nadzieja ale to sa skrzepy co chwile co tu zatrzymywac idzie co chwile wystarczy ze pojde do toalety i leci raz braz ze skrzepami i czasem czerwona krew jak obfity.
maziajko tak dochodzi to do mnie ze tak mialo byc i dobrze ze to teraz a nie za tydxi czy nawet pozniej.
a jak sxybko moge zaczac starania?
maziajko tak dochodzi to do mnie ze tak mialo byc i dobrze ze to teraz a nie za tydxi czy nawet pozniej.
a jak sxybko moge zaczac starania?
Ana normalnie w domu bo taka ciaza sie jeszcze po prostu nie zagniezdzila wiec w zasadzie to normalny okres.U Ciebie to bylo w terminie @ wiec mysle ze bedziesz miala tak samo.jak w @ moze wiecej skrzepow.bo.endometrium.pewnie bylo troche powiekszone.U mnie bylo to tydzien po terminie moze dlatego troche dluzej trwalo.Ale czulam sie.normalnie.Bylam u gina jako 10 dni po tym i wszysyko bylo ok moglam normalnie sie starac w tym cyklu,Ty tez mozesz spokojnie.
Masz mozliwosc zbadania progesteronu u Was 7 dpo ?
Masz mozliwosc zbadania progesteronu u Was 7 dpo ?
maran-atha
Fanka BB :)
Ana to jest niestety ciaza biochemiczna... Bardzo mi przykro... Sama sie oczyscisz i od razu mozesz sie starac ponownie... Byc moze jakies wady byly i natura sama zdecydowala, nie zalamuj sie, na pewno szybko Wam sie uda i bedzie piekna zdrowa ciaza przytulam sercem...
reklama
Podziel się: