reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana wystarczy raz na cykl, ja robilam 3 cykle bo.mialam.niski i stad decyzja o duphastonie.

010igov35ye70zfx.png

Ana bardzo mi przykro :( Ale głowa do góry, może tak miało być. Ja Cię rozumiem bo to przeżywałam. U mnie było jeszcze gorzej, bo ciąża obumarła w 17 tyg. Ta pustka i ból,
nigdy tego nie zapomnę... ale tłumaczę sobie że tak miało być, bo później urodziłam zdrowego synka.
Trzymam kciuki, na pewno będziesz miała to wynagrodzone zdrowym dzidziusiem :)

Monika wspolczuje to dopiero cios :( no tak sobie tlumacze jak piszesz i jakos sie zbieram jest mi smutno i przykro wiadomo, myśle tak wlasnie, że lepiej teraz niż za tydzien lub jeszcze pózniej.

dzis zmierzylam nawet temp. nie mierzylam juz od kilku dni i dalo mi do myslenia, bo zanotowalam spadek, nie duzy ale taki jak niby przed zagniezdzeniem, tylko teraz nie wiaodmo czy wogole zagniezdzenie mialo miejsce na to wychodzi ze nie, nie ma co roztrzasac i gdybac, ale przykro mi bardzo, mam na przyszlosc nauczke, nie robic testow do terminu @ gdybym nie robila wczesniej to bym sie dzisiaj dowiedziala o ciazy i dzisiaj ja stracila bo wczoraj negatyw, mniej stresów nerwow i wszystkiego i napewno lzej to wszystko przyjeła, ale jutro wstane i zaczne cykl od poczatku od mierzenia temp. itd.

Ostatnia edycja:
Ja chyba dostalam @:( Dziwne bo jestem 3 dni przed terminem a zawsze mam co 28 dni i wiecej niz 1 dzień sie nie przesowa, chocby nie wiem co. Troche dziwne to krwawienie takie zywo-czerwone. Zobacze jutro czy sie rozkreci.

Ana ja sobie tez mowilam ze nie bede testowala wlasnie dlatego do miesiaczki ale przez te urodziny nie wytrzymalam.Nie moge sie doczekac kiedy jutro zobacze wynik bety.Wtedy sie uspokoje choc na chwilke.
Bedzie dobrze.Pomysl wiesz juz ze cos bylo jednak nie tak.Dzis masz 1 dzien cyklu..za niedlugo zas owulka i wszystkie Ci bedziemy kibicowac:*

Mikallo stres przesywa czasem okres:*szkoda ze przyszla:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mikallo ja mialam taki ostatni @ dziwnie szybko przyszedł jak nigdy, cieszyłam sie bo starania zaczełam szybciej, a poprzedni tez cykl był nieudany.
Millo, tak dla rozladowania sie juz, szukam testow owu. jutro zamowie.
A ty juz wyczerpalas limit złej passy jutro beta na 100% bedzie ok, czuje to.
Brzuch znowu zaczy boleć tabletka przestaje działać, biore kolejna i do poscieli, moze zasne...

Do góry