reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
mam zle wiesci poszlam do toalety, bo rozbolam mnie lekko brzuch poddarlam sie, a tam krew brazaowa nie wiem czy mam jechac do szpitala czy czekac wyje jak bobr jest mi tak przykro dzis juz rano zaczelam wierzyc ze bedzie wszystko dobrze juz.... brak mi slow...
Maziajko albo dziewczyny ktore maja to za soba,
jak dlugo to bedzie trwalo? napiszccie mi prosze.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Ojej,bieda bardzo mi przykro i brak mi słówi leci po troche bylam teraz, wiec pewnie sie zaczelo juz, tak bardzo mi zle....
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
7dni po owu ? Maziajka? ten progesteron.
Nie wiem pewnie tak pogadam z ginek jak pojde.
dziekuje dxiewczyny czuje sie no, smutno boli glowa troche, mdli mnie troche od czasu do czasu, wzielam nospe bo troche czulam brzuch, pije ziolka jakies na uspokojenie, bylam na spacerze z rodzinka, powoli dociera do mnie, godze sie z tym, moja radosc trwala krotko ale tak jak pisala Maziajka,ze cos przeczuwala, tez cos czulam ze nie ta jestk, przez te testy blade, a wczoraj ten brak pozytywu, dzis niby sie cieszylam na pozytywny, ale w 32 dc powinien wyjsc mocno pozytywny, bo robiony z porannego i to ani razu siusiu w nocy nie bylam, ale nic łudzilam sie ze pewnie urosnie beta potem, lada dzien może,no nic nie poddam sie juz rozmawialismy z mezem ze ten cykl to byl w sumie tak na wariata troche przeze mnie ten moj nacisk na przytulanka, ze tym razem na spokojnie postaramy sie. Mam nadzieje tylko, ze nie bedzie zadnych problemow po tym wszystkim..
Nie wiem pewnie tak pogadam z ginek jak pojde.
dziekuje dxiewczyny czuje sie no, smutno boli glowa troche, mdli mnie troche od czasu do czasu, wzielam nospe bo troche czulam brzuch, pije ziolka jakies na uspokojenie, bylam na spacerze z rodzinka, powoli dociera do mnie, godze sie z tym, moja radosc trwala krotko ale tak jak pisala Maziajka,ze cos przeczuwala, tez cos czulam ze nie ta jestk, przez te testy blade, a wczoraj ten brak pozytywu, dzis niby sie cieszylam na pozytywny, ale w 32 dc powinien wyjsc mocno pozytywny, bo robiony z porannego i to ani razu siusiu w nocy nie bylam, ale nic łudzilam sie ze pewnie urosnie beta potem, lada dzien może,no nic nie poddam sie juz rozmawialismy z mezem ze ten cykl to byl w sumie tak na wariata troche przeze mnie ten moj nacisk na przytulanka, ze tym razem na spokojnie postaramy sie. Mam nadzieje tylko, ze nie bedzie zadnych problemow po tym wszystkim..
Millo
Ana przykro miale faktycznie lepiej niz jakbys miala pozniej poronic.A starac sie mozesz normalnie juz w nastepnym cyklu.Widzisz ja poronilam w styczniu 6tyg ciaze i w 1 normalnym cyklu chyba mi sie teraz udalo takze to nic nie przekresla!Jeszcze bedziesz miala piekne 2 mocne kreseczki od razu bez zadnych zmartwien:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Ana po 35 dniach a cykle mam 32 dniowe maks takze normalnie..ale u Ciebie bedzie najnormalniej w swiecie bo nie doszlo az do "takiego poronienia" bo to byl poczatek
reklama
Podziel się: