reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie, ja tylko zagladam bo u rodzicow jestem.
Ana i jak poranny test wyszedl?
Ja jednak nie robilam wczoraj testu bo znalam ze za wczesnie. Zrobie dopiero we wtorek rano jak wroce do domu, dzien przed terminem@, ale nie licze na cud.
Dziewczyny a te tabletki z wiesiolka to bralyscie caly cykl czy tylko w 1 lub 2 fazie cyklu?

reklama
Mikallo wiesiolek tylko do owu po owu jest zabroniony.

Ana mam nadzieje ze beda ciemniec!

Elena i jak po seksie ruszylo co??

Millo taki spadek moze oznaczac przeciez implantacje ! Kiedy bedziesz testowac? Przed terminem czy czekasz do terminu?

010igov35ye70zfx.png

Millo ja mialam taki dpadek w 10 dpo a w 12 test ciazowy byl pozytywny i msm Millie ;) a implantacja statystycznie najczescirj wypada w 9 dpo tak tez u mnie bylo w pierwszej i drugiej ciazy... :)
Mikallo wiesiolek tylko do owu, on dziala na poprawe sluzu szyjkowego wiec po owulacji to juz jest niepotrzbne a ponoc moze przrszkadzac w implantacji powodujac mikroskurcze macicy. Po za tum jak chcesz poprawic sluz to pij tez bardzo duzo wody a jeszcze lepiej wody z cytryna :)

Dziekuje wam, ale nie mam dobrych wiesci dzis test negatywny, z tych czulych co wychodzily pozytywne, ale duzo pilam poznym wieczorem i bylam chyba ze trzy razy siusiu w nocy ostatni raz o 3 nad ranem o 7 dmej zrobilam test i nic... nie wiem co mam myslec ,dzis to juz wogole sie zmartwilam :( , dzis 31 dc owulacja byla w 15dc

Ana jesli @ nie przyjdzie przez weekend idz zrobic bete bedziesz misla 100% pewnosci... Ale slabo jakis to wyglada... Moze byc, ze to ciaza biochemiczna niestety....

Dzieki Dziewczyny za pocieszenie:))Ciekawa juz jestem jaka bedzie jutro temp. Te czekanie mnie wykonczy:p Od jutra testuje bo R ma urodziny:))

Ana :(cholera nie mam pojecia czemu tak jest..a czemu nie masz mozliwosci na bete pojsc?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana kurcze mam nadzieje ze to jednak nie biochemiczna ja tez to przezylam w lipcu niestety...z tym ze ja bylam juz tydzien po terminie..mam nadzieje ze u Ciebie jednak to testy sa do dupy:p

Millo to Twoj powinien miec Jozef na urodziny bo.jutro Jozefa moj brat tez ma ur jutro mama jednak.walczyla o marcina bo dziadki.chcialy Jozefa.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ana nie wiem jak Cię pocieszyć. Musisz poczekać czy @ przyjdzie a jak nie to faktycznie podzwon i popytaj ile kosztuje itd Beta. Lepiej zrobić i wtedy będziesz widziała co zrobić.
Millo mój ma w czwartek urodziny. Pamietam ze dwa lata temu się zaczęliśmy starać to miałam nadzieje właśnie na niespodziankę. Ale zaciążyłam dopiero w październiku.
Tak sobie myśle. Bo ja mam synów z czerwca, zaszłam w ciąże w wrzesień/październik. Teraz moja bratowa jest w ciąży z drugim synem i ma również się urodzić w tym samym miesiącu co starszy. Ja to muszę działać ostro od kwietnia bo dziwne mam przeczucia ze znów się prześcignie i zajdę w wrześniu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry