reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie, ja tylko zagladam bo u rodzicow jestem.
Ana i jak poranny test wyszedl?
Ja jednak nie robilam wczoraj testu bo znalam ze za wczesnie. Zrobie dopiero we wtorek rano jak wroce do domu, dzien przed terminem@, ale nie licze na cud.
Dziewczyny a te tabletki z wiesiolka to bralyscie caly cykl czy tylko w 1 lub 2 fazie cyklu?

reklama
Mikallo wiesiolek tylko do owu po owu jest zabroniony.

Ana mam nadzieje ze beda ciemniec!

Elena i jak po seksie ruszylo co??

Millo taki spadek moze oznaczac przeciez implantacje ! Kiedy bedziesz testowac? Przed terminem czy czekasz do terminu?

010igov35ye70zfx.png

Millo ja mialam taki dpadek w 10 dpo a w 12 test ciazowy byl pozytywny i msm Millie ;) a implantacja statystycznie najczescirj wypada w 9 dpo tak tez u mnie bylo w pierwszej i drugiej ciazy... :)
Mikallo wiesiolek tylko do owu, on dziala na poprawe sluzu szyjkowego wiec po owulacji to juz jest niepotrzbne a ponoc moze przrszkadzac w implantacji powodujac mikroskurcze macicy. Po za tum jak chcesz poprawic sluz to pij tez bardzo duzo wody a jeszcze lepiej wody z cytryna :)

Dziekuje wam, ale nie mam dobrych wiesci dzis test negatywny, z tych czulych co wychodzily pozytywne, ale duzo pilam poznym wieczorem i bylam chyba ze trzy razy siusiu w nocy ostatni raz o 3 nad ranem o 7 dmej zrobilam test i nic... nie wiem co mam myslec ,dzis to juz wogole sie zmartwilam :( , dzis 31 dc owulacja byla w 15dc

Ana jesli @ nie przyjdzie przez weekend idz zrobic bete bedziesz misla 100% pewnosci... Ale slabo jakis to wyglada... Moze byc, ze to ciaza biochemiczna niestety....

Dzieki Dziewczyny za pocieszenie:))Ciekawa juz jestem jaka bedzie jutro temp. Te czekanie mnie wykonczy:p Od jutra testuje bo R ma urodziny:))

Ana :(cholera nie mam pojecia czemu tak jest..a czemu nie masz mozliwosci na bete pojsc?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana kurcze mam nadzieje ze to jednak nie biochemiczna ja tez to przezylam w lipcu niestety...z tym ze ja bylam juz tydzien po terminie..mam nadzieje ze u Ciebie jednak to testy sa do dupy:p

Millo to Twoj powinien miec Jozef na urodziny bo.jutro Jozefa moj brat tez ma ur jutro mama jednak.walczyla o marcina bo dziadki.chcialy Jozefa.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ana nie wiem jak Cię pocieszyć. Musisz poczekać czy @ przyjdzie a jak nie to faktycznie podzwon i popytaj ile kosztuje itd Beta. Lepiej zrobić i wtedy będziesz widziała co zrobić.
Millo mój ma w czwartek urodziny. Pamietam ze dwa lata temu się zaczęliśmy starać to miałam nadzieje właśnie na niespodziankę. Ale zaciążyłam dopiero w październiku.
Tak sobie myśle. Bo ja mam synów z czerwca, zaszłam w ciąże w wrzesień/październik. Teraz moja bratowa jest w ciąży z drugim synem i ma również się urodzić w tym samym miesiącu co starszy. Ja to muszę działać ostro od kwietnia bo dziwne mam przeczucia ze znów się prześcignie i zajdę w wrześniu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry