reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo wg mnie nie:-) idealnie.

Taka ciekawasotka dzisiaj mi na fb wyskoczyla.

1489760282459.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1489760282459.jpg
    1489760282459.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 224
Maziajko,Maran to mnie uspokoilyscie;)

Aleeee senny dzien!Ledwo na oczy widze a sama z synem od rana a ten wulkan energii.Moze Go sprzedam rodzicom choc na godz i sie kulne[emoji25][emoji42]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo jestes 8 dni po owu wiec jest bardzo dobry :) w ciazy po implantacji jeszcze wzrata, na razie spokojnie jak test wyjdzie Ci pozytywny zbadaj jeszcze raz :) &&&&

ana ciężko stwierdzić co z tymi testami bo tak jak dziewczyny mówią po teście zazwyczaj robi się betę, postaraj się nie denerwować - włącz pozytywne myślenie. Kiedyś czytałam, że wielu dziewczynom testy późno zaczęły ciemnieć.

Co do progesteronu w ciąży to ja pamiętam, że będąc w ciąży badałam w 11 dpo i miałam już dwukrotnie przekroczony i to mi dało do myślenia, że to może ciąża.

maziajka mój M ma bardzo stresującą pracę a jest syn - obalam! :)

ja dziś zmierzyłam temp, mam nadzieję że wejdzie mi to w krew.

Millo ale u Ciebie implantacja moze byc pozniej, u każdego zagnieżdża sie w innym czasie
Co do temp to ja przed ciąża mierzylam a teraz ciezko bo dziecko sie budzi czesto w nocy, ale pomierze i zobaczę.
Przede wszystkim chce wiedzieć na pewno kiedy ta ovu bo ja ból czuje ale nie wiem czy to przed, czy w trakcie a temp mam nadzieje mi w tym pomoże

reklama
U mnie mąż również bardzo się stresował jak staraliśmy się o drugie dziecko. Ja znowu myślałam ze skoro u kobiet stres podwyższa testosteron to u facetów tez hehe i teraz staramy się obydwoje nie stresować wiec dziwne.
Ajlak mój tez się budzi ale zapisuje. Sprawdzałam na stronie naturalnego planowania rodziny i tak piszą ze wystarczy 1,5h spoczynku rano przed pomiarem. Czyli wystarczy ze się nie wstaje ale wiadomo różnie czasem bywa. U mnie to teraz ten wykres w ogóle dziwny. Ale dzisiaj trochę śluzu dopiero się pokazało a tak to nic kompletnie nie było.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry