reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo wg mnie nie:-) idealnie.

Taka ciekawasotka dzisiaj mi na fb wyskoczyla.

1489760282459.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1489760282459.jpg
    1489760282459.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 222
Maziajko,Maran to mnie uspokoilyscie;)

Aleeee senny dzien!Ledwo na oczy widze a sama z synem od rana a ten wulkan energii.Moze Go sprzedam rodzicom choc na godz i sie kulne[emoji25][emoji42]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo jestes 8 dni po owu wiec jest bardzo dobry :) w ciazy po implantacji jeszcze wzrata, na razie spokojnie jak test wyjdzie Ci pozytywny zbadaj jeszcze raz :) &&&&

ana ciężko stwierdzić co z tymi testami bo tak jak dziewczyny mówią po teście zazwyczaj robi się betę, postaraj się nie denerwować - włącz pozytywne myślenie. Kiedyś czytałam, że wielu dziewczynom testy późno zaczęły ciemnieć.

Co do progesteronu w ciąży to ja pamiętam, że będąc w ciąży badałam w 11 dpo i miałam już dwukrotnie przekroczony i to mi dało do myślenia, że to może ciąża.

maziajka mój M ma bardzo stresującą pracę a jest syn - obalam! :)

ja dziś zmierzyłam temp, mam nadzieję że wejdzie mi to w krew.

Millo ale u Ciebie implantacja moze byc pozniej, u każdego zagnieżdża sie w innym czasie
Co do temp to ja przed ciąża mierzylam a teraz ciezko bo dziecko sie budzi czesto w nocy, ale pomierze i zobaczę.
Przede wszystkim chce wiedzieć na pewno kiedy ta ovu bo ja ból czuje ale nie wiem czy to przed, czy w trakcie a temp mam nadzieje mi w tym pomoże

reklama
U mnie mąż również bardzo się stresował jak staraliśmy się o drugie dziecko. Ja znowu myślałam ze skoro u kobiet stres podwyższa testosteron to u facetów tez hehe i teraz staramy się obydwoje nie stresować wiec dziwne.
Ajlak mój tez się budzi ale zapisuje. Sprawdzałam na stronie naturalnego planowania rodziny i tak piszą ze wystarczy 1,5h spoczynku rano przed pomiarem. Czyli wystarczy ze się nie wstaje ale wiadomo różnie czasem bywa. U mnie to teraz ten wykres w ogóle dziwny. Ale dzisiaj trochę śluzu dopiero się pokazało a tak to nic kompletnie nie było.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry