reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana szczerze to tak ..bo testy nie ciemnialy no i czulam brzuch caly czas jak na @ ..w niedziele bylam ostatni dzien w pracy przed urlopem przyjechalam do domu i zobaczylam.rozowa krew na papierze..ale troszke.bylo uspokoilam sie poszlam spac..no.i.rano @...na calego.Najgorsze ze w ten dzien jechalam na wakacje.Leb mi pekal wiec to byl spadek progesteronu ewidentny ..pozniej sie tak schlalam z przyjaciolka na wakacjach,wyplakalam sie i trzeba bylo.zaczac dzialac dalej..
Mam nadzieje ze u Ciebie to testy to dupy i bedzie ok! :-) czasami sie zdarzaja takie testy ze nie wychodza a beta nie wychodzi.

Millo no jasne ze bedziesz miala laske zawsze moze byc mala Jozia:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
mnie brzuch nie boli jajniki ciagna tylko i sluz krem badam szyjke i est rozmiekczona i wysoko zapknieta tez.maz pojechal do apteki po test jutro ostatni raz testuje i bédé myslec co Robic. Plakalam dzis po katach raz sie godze z Tym ze moze Nic z tego a za chwile zalewam sie lzami i trudno mi sue z Tym pogodzic.jesli to koniec to chce miec to juz za soba...

mnie brzuch nie boli jajniki ciagna tylko i sluz krem badam szyjke i est rozmiekczona i wysoko zapknieta tez.maz pojechal do apteki po test jutro ostatni raz testuje i bédé myslec co Robic. Plakalam dzis po katach raz sie godze z Tym ze moze Nic z tego a za chwile zalewam sie lzami i trudno mi sue z Tym pogodzic.jesli to koniec to chce miec to juz za soba...
Ana, spokojnie wszystko będzie dobrze. Bądź dobrej myśli [emoji3]. Jesteś w ciąży i tak już zostanie i tego się trzymaj. Mąż przywiezie test i wrzuć foto na bank będzie widać kreskę. Pamiętaj one ciemnieją z czasem ciąży, ja długo miałam bladziochy a jeszcze trochę i poród [emoji3].
Przytulam mocno, będzie ok [emoji4]

thgf9n739gb9fobd.png

Ana, spokojnie wszystko będzie dobrze. Bądź dobrej myśli [emoji3]. Jesteś w ciąży i tak już zostanie i tego się trzymaj. Mąż przywiezie test i wrzuć foto na bank będzie widać kreskę. Pamiętaj one ciemnieją z czasem ciąży, ja długo miałam bladziochy a jeszcze trochę i poród [emoji3].
Przytulam mocno, będzie ok [emoji4]

thgf9n739gb9fobd.png
kupil mi clearblue poczekac do jutra i zrobic z porannego ?czy dzis? Wczoraj najpozniej powinna byc @ moze poczekam do jutra.
dziekuje arya za pocieszenie.

poczekaj do jutra wlasnie tak to z tymi testami jest jak sie robi za wczesnie nie potrzebny stres!:) ale wiadomo my nieciepliwe jestesmy czekamy jutro na pozytywa!

reklama
Do góry