reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana szczerze to tak ..bo testy nie ciemnialy no i czulam brzuch caly czas jak na @ ..w niedziele bylam ostatni dzien w pracy przed urlopem przyjechalam do domu i zobaczylam.rozowa krew na papierze..ale troszke.bylo uspokoilam sie poszlam spac..no.i.rano @...na calego.Najgorsze ze w ten dzien jechalam na wakacje.Leb mi pekal wiec to byl spadek progesteronu ewidentny ..pozniej sie tak schlalam z przyjaciolka na wakacjach,wyplakalam sie i trzeba bylo.zaczac dzialac dalej..
Mam nadzieje ze u Ciebie to testy to dupy i bedzie ok! :-) czasami sie zdarzaja takie testy ze nie wychodza a beta nie wychodzi.

Millo no jasne ze bedziesz miala laske zawsze moze byc mala Jozia:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
mnie brzuch nie boli jajniki ciagna tylko i sluz krem badam szyjke i est rozmiekczona i wysoko zapknieta tez.maz pojechal do apteki po test jutro ostatni raz testuje i bédé myslec co Robic. Plakalam dzis po katach raz sie godze z Tym ze moze Nic z tego a za chwile zalewam sie lzami i trudno mi sue z Tym pogodzic.jesli to koniec to chce miec to juz za soba...

mnie brzuch nie boli jajniki ciagna tylko i sluz krem badam szyjke i est rozmiekczona i wysoko zapknieta tez.maz pojechal do apteki po test jutro ostatni raz testuje i bédé myslec co Robic. Plakalam dzis po katach raz sie godze z Tym ze moze Nic z tego a za chwile zalewam sie lzami i trudno mi sue z Tym pogodzic.jesli to koniec to chce miec to juz za soba...
Ana, spokojnie wszystko będzie dobrze. Bądź dobrej myśli [emoji3]. Jesteś w ciąży i tak już zostanie i tego się trzymaj. Mąż przywiezie test i wrzuć foto na bank będzie widać kreskę. Pamiętaj one ciemnieją z czasem ciąży, ja długo miałam bladziochy a jeszcze trochę i poród [emoji3].
Przytulam mocno, będzie ok [emoji4]

thgf9n739gb9fobd.png

Ana, spokojnie wszystko będzie dobrze. Bądź dobrej myśli [emoji3]. Jesteś w ciąży i tak już zostanie i tego się trzymaj. Mąż przywiezie test i wrzuć foto na bank będzie widać kreskę. Pamiętaj one ciemnieją z czasem ciąży, ja długo miałam bladziochy a jeszcze trochę i poród [emoji3].
Przytulam mocno, będzie ok [emoji4]

thgf9n739gb9fobd.png
kupil mi clearblue poczekac do jutra i zrobic z porannego ?czy dzis? Wczoraj najpozniej powinna byc @ moze poczekam do jutra.
dziekuje arya za pocieszenie.

poczekaj do jutra wlasnie tak to z tymi testami jest jak sie robi za wczesnie nie potrzebny stres!:) ale wiadomo my nieciepliwe jestesmy czekamy jutro na pozytywa!

reklama
Do góry