reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

moze sie przesunela owulacja, ale dwa razy pod rząd pokazywaly mi juz w 13dc i w cyklu gdy zaszalm równiez w 13 ehhh panikara ze mnie pewnie, ale tak to jest jak człowiek staje na głowie by wszystko poszło ok, a gdy dopnie wszystko na ostatni guzik to cos wypadnie innego ehhhh no nic organizm nie działa jak w szwajcarskim zegarku musze dac na luz... tylko cięzko mi to idzie.

reklama
i du.. test owul negatywny nie wiem co sie dzieje :( mokro jest ,szyjka miekka, mam sluz pierwszy raz jak bialko chyba przez siemie lniane , ból jak zwykle okołoowulacyjny, a brak piku LH a wszystko tak dobrze sie zapowiadało doczytałam,że brak piku Lh owulacji nie bedzie, zawsze owulacyjne pokazywaly mi wyżut LH :(
A jakim testem robisz?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

aha Antonia w poprzednim poscie, chyba wczoraj pytalas o sluz jak białko, odpisałam ci ze miałam podobnie jak ty dwa dni po tescie pozytywnym " gesty kisiel", a dzis pisalam, ze mam pierwszy raz sluz jak białko, chciałam sprostowac , pierwszy raz mam tak szybko przed owul. taki sluz, żeby nie było że coś kłamie ,poczułam potrzebe sie wytłumaczyc :)

Ana dla pocieszenia powiem ze robilam te same testy i w cyklu w ktorym zaszlam nie wychwycilam piku zawsze mialam takie mocne krechy a w tym co zaszlam bladzioch byl.

010igov35ye70zfx.png

Cześć dziewczynki, trochę mnie nie było ale mąż wyjechał i wszystko na mojej głowie..
dziś 11 dc i zrobiłam test ovu a tu prawie pozytyw więc chyba ovu nadchodzi i będzie jutro, dziwne bo ja zawsze mam w 14 dc ale może z powodu stresów coś się przesunie.

aga wydaje mi się, że mało prawdopodobne żebyś była w ciąży przy tak długich cyklach

antonia trzymam kciuki żeby to był ostatni Twój cykl staraniowy

maziajko ależ ten czas leci już bliżej niż dalej do rozwiązania :)

ana ciężko stwierdzić bo mogły też testy nie zadziałać, mogłaś przegapić dwie kreski, a działacie z mężem?bo to najważniejsze :)

reklama
Maziajka wyobraź sobie ze mi strasznie sie chciało sexu w ciazy a moj to kompletny anty- jak ciąż sto zero sexu! Poprostu takie głupie myślenie.
Ana stres niestety ale dużo złego moze powodować wiec straj sie nie przejmować a skoro pijesz siemię lniane to chyba lepiej nie patrz na ten śluz. Owu tez roznie wychodzą. Podobno te z clearblue to wychodzą wszystkim super- tak tez było u mnie. Ale cholernie drogie sa!
Antonia moze taki "wysiłek" popłaci hehe teraz pozostaje czekac. I jedz tego Ananasa jak juz jestes po [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry