reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W ciązy ja ochoty nie miałam wogole, oj biedny ten mój mąż :/ na palcach rąk chyba mogłabym zliczyć tak mało było.
Antonia masz dość? hehe teraz czekamy i kciuki trzymamy ;)
Ja wczoraj testowałam owulacyjnymi wieczorem jeszcze, ale nadal blado wypadam ehh
za jakis czas sie wybiore do toalety i mam nadzieje na pozytyw, bo według dwoch poprzednich cykli juz dzis powinien wyjść pozytywny.
Monia oby twój plan wypalil, życze tego wam :)

reklama
W ciązy ja ochoty nie miałam wogole, oj biedny ten mój mąż :/ na palcach rąk chyba mogłabym zliczyć tak mało było.
Antonia masz dość? hehe teraz czekamy i kciuki trzymamy ;)
Ja wczoraj testowałam owulacyjnymi wieczorem jeszcze, ale nadal blado wypadam ehh
za jakis czas sie wybiore do toalety i mam nadzieje na pozytyw, bo według dwoch poprzednich cykli juz dzis powinien wyjść pozytywny.
Monia oby twój plan wypalil, życze tego wam :)
To życzę dwóch kreseczek na testach owu :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu a ja Wam seksu zazdroszcze...w staranka szlo poszalec..teraz czuje sie jak dziewica podczas seksu boli mnie..zreszta i tak nie mozemy bo ciagle mam infekcje..poza tym my z tych temperamentnych i nie lubimy waniliowego seksu:d a w ciazy inaczej sie nie da:D no nic jeszcze troche wytrzymany.

Powodzenia.laski!!!

010igov35ye70zfx.png
Trzeba poczekać, ciąża minie i wróci się do ,,sportu,, ;)

Witam! Mam pytanie. Dzisiaj były przytulanki z finiszem niestety a to 9 dzień cyklu. Okres skończył się wczoraj. Mam średnio co 30-32 dni miesiaczke. Mam już 8 miesięczna trzecią córkę i tak powiem że nie chcę już dzieci i pytanie brzmi: czy są duże szanse na ciążę? Zaczynam się bać[emoji33]

Witam! Mam pytanie. Dzisiaj były przytulanki z finiszem niestety a to 9 dzień cyklu. Okres skończył się wczoraj. Mam średnio co 30-32 dni miesiaczke. Mam już 8 miesięczna trzecią córkę i tak powiem że nie chcę już dzieci i pytanie brzmi: czy są duże szanse na ciążę? Zaczynam się bać[emoji33]
Przy tak długich cyklach 9 dzień to raczej nie. Ale również jest pełno kobiet które zachodzą np przed okresem albo tuż po :-) trudno określić kiedy masz owulacje :-) jak masz już trójkę dzieci to trochę powinnaś już znać swój cykl :-)

Przy tak długich cyklach 9 dzień to raczej nie. Ale również jest pełno kobiet które zachodzą np przed okresem albo tuż po :-) trudno określić kiedy masz owulacje :-) jak masz już trójkę dzieci to trochę powinnaś już znać swój cykl :-)

Dwie pierwsze są nie planowane 3 juz tak ale miała być chłopcem [emoji4] pisałam tu rok temu na tym wątku kiedy planowałam syna a teraz was podczytuje. Owulacje miałam często w 17 dc

reklama
i du.. test owul negatywny nie wiem co sie dzieje :( mokro jest ,szyjka miekka, mam sluz pierwszy raz jak bialko chyba przez siemie lniane , ból jak zwykle okołoowulacyjny, a brak piku LH a wszystko tak dobrze sie zapowiadało doczytałam,że brak piku Lh owulacji nie bedzie, zawsze owulacyjne pokazywaly mi wyżut LH :(

Do góry