reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiedy najlepiej zacząc mierzyc temp? ja dzis mierzyłam, ale w ustach bo tam to nie bardzo przeciez skoro jest @ i mysle nad badaniem szyjki.

reklama
Ana No mierz odrazu, zapisuj w jakimś programie najlepiej i wtedy mozesz analizować jak masz wiecej dni. Do tego śluz i szyjka to powinnaś wyłapać owu.
Ja juz nie testuje bo dzisiaj 40dzien po @ czyli chyba jednorazowe krwawienie było. Kurczę ale jestem zła, ale tak to jest jak sobie człowiek cos zaplanuje- zawsze wyjdzie inaczej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana najlepiej zacząć mierzyć w 1dc ale od jutra tez mozesz, ja będę mierzyła moze i zapisywała do programu zeby potem mi wyliczył ovu wraz z testami.
Nie dostałam jeszcze @, czekam.

Imama moze zaraz cykle sie unormują i bedzie łatwiej.

Ana No mierz odrazu, zapisuj w jakimś programie najlepiej i wtedy mozesz analizować jak masz wiecej dni. Do tego śluz i szyjka to powinnaś wyłapać owu.
Ja juz nie testuje bo dzisiaj 40dzien po @ czyli chyba jednorazowe krwawienie było. Kurczę ale jestem zła, ale tak to jest jak sobie człowiek cos zaplanuje- zawsze wyjdzie inaczej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak jestem na owufriend drugi cykl zaczełam tam ,ale nie wyłapał owulacji ,bo nie mierzyłam temp. ostatnio,tylko ze dni płodne, wiec sprobuje tym razem mierzyc,
Pamietam ze jakis tam skok odnotowałam w poprzedniej ciazy, ale to było chyba po owul i temp sie utrzymywała dośc długo i przestałam mierzyc potem, mam gdzies notatki porownam i zobaczymy ja to sie bedzie miało.
No szkoda, że to jednorazowe krwawienie, tak to jest niestety najczęściej wychodzi nam na opak.

Ana najlepiej zacząć mierzyć w 1dc ale od jutra tez mozesz, ja będę mierzyła moze i zapisywała do programu zeby potem mi wyliczył ovu wraz z testami.
Nie dostałam jeszcze @, czekam.

Imama moze zaraz cykle sie unormują i bedzie łatwiej.
dzis zaczełam mierzyć, zaraz po przebudzeniu oczywiscie, mam elektroniczy term. mierzyłaam i ustach i pod pacha taką sama temp. pokazało, tam nie bede mierzyc bo mam @ tylko mała ta temp 35.6 to możliwe?

masz racje, że nie ma nic na 100%

A co do testów owu. robiłam dwa razy z drugiego moczu i wieczorami w dwóch cyklach i zostało mi 10 na ten cykl spokojnie wystarczy, ale fakt jak zaczniesz testowac to idą jak woda :)

Ja mam normana mieiaczke w końcu, bo od 3 cykli miałam brazową z okropnymi długimi skrzepami wiem obrzydliwe to, ale myslałam, ze cos nie tak juz, doczytałam kiedys, że skoro są spore skrzepy i brazowy okres to znak że krew odpływa długo i krzepnie zanim wypłynie, myslałam że cos moze blokuje ujscie po porodzie może to głupie ehh podstawa to chyba nie czytac za duzo, bo człowiek głupieje.
Ajlak a jak u ciebie? przyszła@
Być może masz tylozgiecie macicy jak ja :-) i dlatego gorzej jest z odplywem krwi

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Być może masz tylozgiecie macicy jak ja :-) i dlatego gorzej jest z odplywem krwi

hmm nic mi o tym nie wiadomo ,byłam u gin we wrzesniu na kontroli i z zapytaniem kiedy moge sie starac o kolejnego bejbusia nic nie mówił, a to tyłozgięcie to wrodzone? czy mozna nabyc np. podczas porodu ?sorki jesli glupie pytanie, ale nie mam pojecia bladego o tym

hmm nic mi o tym nie wiadomo ,byłam u gin we wrzesniu na kontroli i z zapytaniem kiedy moge sie starac o kolejnego bejbusia nic nie mówił, a to tyłozgięcie to wrodzone? czy mozna nabyc np. podczas porodu ?sorki jesli glupie pytanie, ale nie mam pojecia bladego o tym
W sumie to nie wiem, ja się dowiedzialam po dwóch ciazach hihi

ale tu cisza...

Antonia, a mialas problemy z zajsciem we wczesniejszych ciażach długo były starania?
ajlak i jak przyszła@

reklama
Do góry