reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ajlak bo skoro synow masz z codziennego przed owulacja to bym napewno nie stosowała tego samego. Jak dwa razy dziennie tuż przed owu to tez nie widomo czy cos sie nie przesunie bądź czy plemniczki nie dojdą te świeże. Z abstynencji nie wychodzi wiec to chyba najbardziej by do mnie przemawiało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama dziękuje, oczywiście ze zrobie jak uważam ale mam juz mętlik w głowie przez te teorie
W tym cyklu w którym nie wyszło seks był 5 dni przed(abstynencja) 3 dni przed i po ovu.
Ale mam wrażenie ze tez za mocno sie zakwasilam.
No nic czekam na @.

Ajlak No moze te trzy dni to było poprostu za długo a dotego zakwaszenie i nic nie przetrwało. Wiec celuj moze troszke bliżej.

Imama dziękuje, oczywiście ze zrobie jak uważam ale mam juz mętlik w głowie przez te teorie
W tym cyklu w którym nie wyszło seks był 5 dni przed(abstynencja) 3 dni przed i po ovu.
Ale mam wrażenie ze tez za mocno sie zakwasilam.
No nic czekam na @.
Mój cykl przedostatni okolo 6 dni przed i w dzien owu, kolejny nieudany byl podobnie jak twoj, tyle ze 6 dni przed i 3 dni przed owu i tez nic, takze musimy celowac blizej owulacji.

Będzie się działo :-)
1487179340-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
miałam/mam te same tyle ze 30 plus piec ciazowych, zostaly mi tylko owulacyjne, zamówiłam kolejne :p ciazowe tym razem, bo ja z tych niecierpliwych :)

To skracajcie o jeden dzień, powinno zaskoczyć :-) w końcu. Czytałam o parze która zaprzestala na dwa dni przed owu i dopiero im zaskoczyło w 9 miesiącu starań

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nawet w sama owu niestety nie ma 100% ze sie uda.
Antonia ja mam dwa zestawy po 50 różowych i 30 zielonych, niby dużo a jak zaczniesz testować zobaczysz jak szybko sie kończą

reklama
Dziewczyny nawet w sama owu niestety nie ma 100% ze sie uda.
Antonia ja mam dwa zestawy po 50 różowych i 30 zielonych, niby dużo a jak zaczniesz testować zobaczysz jak szybko sie kończą

masz racje, że nie ma nic na 100%

A co do testów owu. robiłam dwa razy z drugiego moczu i wieczorami w dwóch cyklach i zostało mi 10 na ten cykl spokojnie wystarczy, ale fakt jak zaczniesz testowac to idą jak woda :)

Ja mam normana mieiaczke w końcu, bo od 3 cykli miałam brazową z okropnymi długimi skrzepami wiem obrzydliwe to, ale myslałam, ze cos nie tak juz, doczytałam kiedys, że skoro są spore skrzepy i brazowy okres to znak że krew odpływa długo i krzepnie zanim wypłynie, myslałam że cos moze blokuje ujscie po porodzie może to głupie ehh podstawa to chyba nie czytac za duzo, bo człowiek głupieje.
Ajlak a jak u ciebie? przyszła@

Ostatnia edycja:
Do góry