reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się w nowym cyklu, dziś przyszła @. Późno jak na mnie ale jest.
ana u Ciebie te pierwsze miesiączki po porodzie mogą być "dziwne", wszystko się pewnie unormuje.

Ajlak no tak sobie to tøumacze æe jednak sie jeszcze nie wyregulowaly, no to trzymam kciuki za kolejny cykl.
Antonia no moj M to starszy odemnie o 2 lata, jakosc moze i nie jest slabsza, ale ponoc ilosc sie zmniejsza z wiekiem.

Właśnie sobie przypomniałam że mój poprzedni NIE doszły mąż ma teraz dwie córki. A wiecie dlaczego? Jak mielismy po 20 lat miał wycięte 3/4 jądra z powodu wypadku. Więc chyba coś z tymi słabymi plamnikami musi być :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie z rana!
A oglądaliście moze program dokumentalny na discovery o miasteczku w Indiach w którym prawie same bliźniaki sie rodzą. Co dziwne to ludzi którzy przyjeżdzają na wakacje wracają z podwójna ciąża hehe i naukowcy nie potrafią tego ogarnąć! To jest dopiero zagadka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama a to nie jest powiazane z tym co oni tam jedza? Bo slyszalam ze jedzenie manioku i tampioka sprzyja poczeciu blizniat tylko nie wiem czy to w Indiach sie je :D

Dziewczyny nie ma co generalizowac z tymi.plemnikami ...juz Wam pisalam , ze moj maz ma dwie duzo starsze siostry o 12 i 10 l wiec jego tata przeciez tyle lat wczesniej nie mogl miec gorszego nasienia.Tymbardziej ze palil papierosy pracowal na kopalni.A po tylu latach zmajstrowal syna.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Podobno każdy ma tyle samo x co y. Chociaż mi w sumie tez cieżko w to uwierzyć. Ale tak potwierdzają badania.
Maziajka No wlasnie badali wszystko praktycznie i to chodzi o jedna wioskę a w okolicach to nie występuje wiec nie jedzenie. Indie to najmniejszy odsetek bliźniąt a w tym miasteczku 1/4 populacji to stanowią bliźnięta. I do tego pary które przyjeżdzają a nie maja w rodzinie bliźniąt a zachodzą tam w ciaze bliźniacza.... nie potrafią tego wyjaśnić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry