reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka gratulacje Kochana!!Ciesze sie ze dobrze sie czujesz.Ze porod byl szybki i ze jestescie przeszczzesliwi:**
Jak ma na imie?

Maziajka piekny brzuszek:*

Antonia malz dzis wraca na weekend to się pokochamy ale ja owu mam pozniej

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka gratulacje ! Super ze szybko poszlo!! Czekamy na fotki tego slodziaka!!

010igov35ye70zfx.png

Miciurka gratulacje!!! Super ze wszystko dobrze, ze synuś zdrowy i ze szybko poszło. Synusie to takie pieszczochy nie ma co to w nich jest cudowne [emoji7]
Maziajka No taki fajniutki masz akurat ten brzuszek. Dla mnie by nie musiały byc takie wielkie te brzuchole bo pozniej mega cieżko.
Co do kręgosłupa dziewczyny to ja miałam takie problemy ze wylądowałam u kręglarza! I pomogło odrazu. Ale miałam takiego poleconego od położnej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny to z tymi brzuchami nic nie wiadomo, ja do 22 tc miałam niemal niewidoczny, a jak później zaczął rosnąc, tak teraz mam większy niz z synem na tym etapie :)

katja bardzo się cieszę i wiedziałam, że dzidziuś jest zdrowy. Gratuluję dziewczynki

miciurka Tobie również gratuluję!

dziewczynki staraczki - Antonia bo chyba TY też jesteś w trakcie starań jak ja - od jutra księżyc wchodzi w fazę nowiu więc sprzyjająco :)
Ja dziś w nocy, lub jutro rano działam.

Katja przede wszystkim wielkie gratulacje zdrowego bobaska! No i dziewczynka super ! Podwójne gratulacje udało się :) czyli wg gina zaszłas z seksu z dnia przed owu ? Dobrze rozumiem

Już mowie co u nas, są jajeczka :) piękny zdrowy synuś urodził się dziś o 11.50 , o 10.00 przebili mi pęcherz plodowy i niecałe 2 h i po akcji, tata spisał się na medal przeciął pepowine, płakał i dziękował za syna [emoji23] hehe, trzymał mnie za rękę i masował plecy także super, waga malucha 3360 a jutro się może dowiem ile mierzy, ale kochany jest taki czarny - burze włosków ma więc teraz moja zgaga codzienna ma sens :) , hah, jutro do domku i odpoczniemy trochę ale mały się zanosi na fana cycusia no i w ogóle taki pieszczoch odłożyć go nie mogłam bo nie dał się [emoji16][emoji23], jak urodziłam przed południem to dopiero kolo 19 poszłam do wc i prysznic wziąć po porodzie bo akurat przyszła ciocia i mogłam iść a tak to w życiu, 5 sekund sam nie chce leżeć hehe, ale tulamy się cały czas póki mam władze w rękach i nie odcina mi dopływu krwi [emoji23][emoji23], naprawdę mega słodki czarniutki słodziutki :) , wszyscy zadowoleni i trochę w szoku szybkiej akcji ale pozytywnie wszystko :) , nie mogę uwierzyć że mam 2 dzieci :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję,pamiętam również to uczucie- mam dwójkę,ufff,robota zrobiona. Gratuluję jeszcze raz[emoji2]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marciuka, gratuluję zdrowego małego pieszczocha. Czyli miałaś dobre przeczucie, że to synek [emoji172]

Katja, gratuluję zdrowej córci. Masz wszystko co wydarzyłaś a najważniejsze, że zdrowa [emoji172]

Mazjajko jaki malutki brzuszek [emoji172]

Ja jestem jak armata. Pobije swój rekord. Już przytyłam 8kg a w poprzedniej ciąży 10kg. Kończę 26tc i w sobotę zaczynam III trymestr.
Byłam wczoraj u położnej, sprawdziła serduszko i stwierdziła że wszystko ok. Mówiła, że mogę urodzić szybciej bo mała przerwa między dziećmi i 3 ciąża. Szczerze to wątpię, bo chłopców przenosilam. Ale wolałabym urodzić 1-2 tydz wcześniej niż znowu tyle przenosić [emoji16]

thgf3e3k5dy58h2b.png

1485511498-aaaaaa.jpeg

reklama
Antonia dobrze rozumiem ze masz 2 chlopakow i starasz sie o corke?? stosujesz jakies suplementy?? Dziewczyny starajace sie o corke napiszcie czy stosujecie jakies odtsepy czy raczej nie????

Do góry