Katja.
Fanka BB :)
Witajcie za nami trzy cykle starań, z zakwaszaniem, z nie "poprawianiem" , z suplementami oraz 0+12. Ten bedzie poprostu- normalny Jem jedynie wit prenatalne , kwas fol, wit c oraz wapno. Nie wciskam nic do srodka, a magnez mi sie skonczyl i nie dokupilam jestem po usg cyklu, dzis 13dzien. Oto moj pecherzyk - lewy jajnik
10dc -15,88.
12dc-18.
13dc czyli dzisiaj - pęknął pęcherzyk
Starania więc 10dc, (11dc maz nieobecny),12dc rano i wieczorem , 13dc wieczorem. Nie robimy już jak w ostatnim cyklu akcji"nie poprawiamy", staramy sie na full czy moge komus znowu gratulowac ? czy na Tobie Maziajko narazie poprzestało ? jak sie czujecie Ciężaroweczki Kochane ? Maziajko nie lubie mdlosci ale te ciazowe chetnie bym juz zaliczyla airfix jak tam ??? Cos wiesz? ja bylam wczoraj w szpitalu zobaczyc jednodniowego synusia przyjaciol. Rozkleilam sie życie cudem jest......
To moje staranka. Wg usg u kekarzy zaszlam w 12 dc. Bralam od dwoch miesiecy przed tabletki musujace wapno, magnez (ktory chyba mi sie kilka dni przed staraniami skonczyl jak widac)witamine c 1000 oraz zurawine w tabletkach bo suszonej nie lubie. Do tego pralam prenatal jako witaminy, z regoly mam kiepskie wyniki krwi. Do tego w okolicach stosunku/ po lub przed smarowalam sobie (nie mylic z wciskalam ) sobie troche vagisanu (ma kwas mlekowy) , pozycja klasyczna raczej , oraz podmywalam sie zelem do hig intymnej z niskim ph.