reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja mi juz leci 19! Co do kg stoje w miejscu od poczatku z czego bardzo sie ciesze:-) brzuch mam w porownaniu do innych lipcowek maly.A co do samopoczuicia dalej malo jem bo zoladek man tak scisniety ze na sniadaniu do 16 jade potem maly obiad i kolacji nie jem juz bo miejsca nie mam...
Teraz leze i mnie mdli...o.0 ocipiec mozna! Poza tym doskwieraja mi bole krzyza ostatnio pomylam podlogi i wstac nie moglam....leezalam krzyzem pare h...

010igov35ye70zfx.png

Wyzej staranka. Jakies pytania to chetnie odpowiem ;) wynik dziewczynkowy pewny bo nie z usg a z DNA. Ale naprawde caly dom dzis plakal ze szczescia ze ZDROWY BOBASEK [emoji173]️[emoji173]️ Dziekuje za wsparcie dziewczyny, fajnie ze tu jastesmy. Millo trzymam kciuki , Antonia [emoji173]️ , imama ! Zycie cudem jest. CUDEM [emoji173]️
Ale widać że tryskasz szczęściem[emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja przede wszystkim wielkie gratulacje zdrowego bobaska! No i dziewczynka super ! Podwójne gratulacje udało się :) czyli wg gina zaszłas z seksu z dnia przed owu ? Dobrze rozumiem

Już mowie co u nas, są jajeczka :) piękny zdrowy synuś urodził się dziś o 11.50 , o 10.00 przebili mi pęcherz plodowy i niecałe 2 h i po akcji, tata spisał się na medal przeciął pepowine, płakał i dziękował za syna [emoji23] hehe, trzymał mnie za rękę i masował plecy także super, waga malucha 3360 a jutro się może dowiem ile mierzy, ale kochany jest taki czarny - burze włosków ma więc teraz moja zgaga codzienna ma sens :) , hah, jutro do domku i odpoczniemy trochę ale mały się zanosi na fana cycusia no i w ogóle taki pieszczoch odłożyć go nie mogłam bo nie dał się [emoji16][emoji23], jak urodziłam przed południem to dopiero kolo 19 poszłam do wc i prysznic wziąć po porodzie bo akurat przyszła ciocia i mogłam iść a tak to w życiu, 5 sekund sam nie chce leżeć hehe, ale tulamy się cały czas póki mam władze w rękach i nie odcina mi dopływu krwi [emoji23][emoji23], naprawdę mega słodki czarniutki słodziutki :) , wszyscy zadowoleni i trochę w szoku szybkiej akcji ale pozytywnie wszystko :) , nie mogę uwierzyć że mam 2 dzieci :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry