reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny działajcie moze ten rok bedzie tez tak owocny w dziewczynkach! Ja niestety brak owulacji wiec pewnie to u mnie dłużej potrwa. Ale jak narazie robie diete i ćwiczenia wiec mam zajęcie. A i tak w sumie chciałam w marcu sie starac. Mam nadzieje ze juz wtedy wyłapie ta owu a jak nie to na monitoring pójdę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka gratulacje Kochana!!Ciesze sie ze dobrze sie czujesz.Ze porod byl szybki i ze jestescie przeszczzesliwi:**
Jak ma na imie?

Maziajka piekny brzuszek:*

Antonia malz dzis wraca na weekend to się pokochamy ale ja owu mam pozniej

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo a który masz dc?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

katja bardzo się cieszę i wiedziałam, że dzidziuś jest zdrowy. Gratuluję dziewczynki

miciurka Tobie również gratuluję!

dziewczynki staraczki - Antonia bo chyba TY też jesteś w trakcie starań jak ja - od jutra księżyc wchodzi w fazę nowiu więc sprzyjająco :)
Ja dziś w nocy, lub jutro rano działam.
My już powoli kończymy starania[emoji5] teraz tylko czekać na efekty

Antonia dobrze rozumiem ze masz 2 chlopakow i starasz sie o corke?? stosujesz jakies suplementy?? Dziewczyny starajace sie o corke napiszcie czy stosujecie jakies odtsepy czy raczej nie????
Tak,mam dwóch synów i staram się o trzecie i miło byłoby gdyby to była córeczka[emoji6]
Suplementy: żurawina w podwójnej dawce ale tylko do owu, b6, b12, acard, miovarin od tygodnia, wcześniej castagnus wapn i magnez ze trzy miesiące ale dałam później sobie z tym spokój [emoji3] dodatkowo odstęp ale cholera wie kiedy owu jest więc to tylko gdybanie Kiedy pęknie pęcherzyk czy jak będzie miał 22mm czy 26 [emoji6] więc to już natura resztę niech zrobi i najważniejsze wybierze ZDROWEGO plemniczka [emoji18]

Arya super brzuszek!:-)
Ja startowalam z 5 kg za duzo wiec nie tyje poki co.Ale tez nie wiele jem dopiero teraz sniadanie zjadlam a jest prawie 12!! W pierwszej ciazy ciagle jadlam i jadlam i finalnie bylo 16+..

010igov35ye70zfx.png

Antonia dzis 12dc a owulke zazwyczaj w 18.

Maziajko bete dzis robilam i mam 21,3.Tydzien temu 212.Rozumiem ze poki nie bedzie zerowa to ze staran i tak nici tak?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Naprawdę Elena jestem w szoku ze tyle córeczek tutaj! Oczywiscie nastawia to pozytywnie do staranek.
Arya jejciu co tam 10 kg! To jest nic. Ja w pierwszej 14 a teraz ej 20 kg to był szok. Ale odrazu wszystko mi poszło tyle dobrze! A jaka masz różnice miedzy dziecmi?
Antonia trzymam kciuki moze sie uda.
Andzelisia ja biorę Vitex dwa razy dziennie, do tego trochę wapna, magnezu i kwas foliowy. Mężowi daje lukrecję do 14 dc a pozniej szyszki chmielu, kwas foliowy, magnez, wapno i wit C. Nie jem śniadań i 2-3 posiłki dziennie bez podjadania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry