reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia ja to sie na tym nie znam niestety.
Ajlak a co stosujesz tak mniejwiecej? Jeśli chodzi o pH to ja osobiście na palec biorę śluz i wtedy na pasek bo jak próbowałam do środka to nie byłam pewna czy wlasnie z początku tego nie wzięłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ajlak ja badalam przed zakwaszaczem no ale u mnie 4-4.5 standard wiec nie zakwaszalam sie potem wcale, na poczatku tylko przy seksie i po ale nie zaciazalam.

Antonia z tego co wiem rosnie chyba 1-2 mm na dzien a pekaja jak maja ok 22-23 mm wiec teoretycznie jakies 3-4 dni.Ginka nic nie mowila? Kiedy masz kolejny podglad?

@Airfix, @Miciurka jak tam rodzicie:D?

010igov35ye70zfx.png

Maziajka No ja się wachac zaczynam czy rodzic. .. chciałam żeby mnie to ominęło :/ w niedzielę szyjka zamknięta, ale bóle szyjki i krzyża są nie do zniesienia.

Na ten moment usg tylko dziś. Moze przyjąć mnie prywatnie ale nie chcę płacić. Uzgodnilismy że mam brać Miovisan coś jak inofen. I za trzy miesiące jeśli nie będzie ciąży to poda hormony na drugą fazę,pewnie dupka.mówił też o zastrzyku na pęknięcie pecherzyka ale narazie jeszcze próbujemy bo to dopiero 5cykl. Kazał teraz męża przetrzymać żeby plemniki były silne .obstawiamy owu w 16dc ,bo czegoś się trzeba przyczepić i działamy w takim razie 14dc :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomnialam ginekolog zapytać a czuję że zaczyna mnie rozkładać choroba. Psikanie i zatoki (mój odwieczny problem ) czym się ratować? ?​

reklama
Do góry