reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama hormon LH zawsze moze byc obecny w moczu dlatego wychodzi bladzioch na testach LH no i dlatego tez za pozytywny test owulacyjny uwaza sie tylko test w dwiema tak samo mocnymi kreskami lub testowa mocniejsza od kontrolnej.
Co do lisci malin wiesiolka i naturalnych wywolywaczy porodu, one moga wywolac jak rzeczwiscie szyjka gotowa itd bo ja to wszystko bralam od 36tc i mi nic nie wywolalo i Alicja i Millie przenoszone i wywolywane 14 i 9 dni po terminie. Ale probowac mozna jesli nie ma zadnych przeciwskazan ;)

reklama
Maran ty to kopalnia wiedzy!
Jeśli chodzi o liście i wiesiołek to ja brałam nie na wywołanie porodu tylko poprostu na ułatwienie jak juz sie zacznie. Moje dwie znajome jak im poleciałam tez Piły i rownież bardzo szybko poród bez oleju akurat.
Polcia a Ty brałaś te Saw palmetto bez przerwy czy robiłaś przerwy? A słyszałyście o (nie wiem czy po polsku bedzie taki sam odpowiednik) ekstrakcie z liści oliwek? Olive Leaf Extract dla męża?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

antonia.pisalam Ci wyzej.mi.ginka.mowila.ze ok 22 mm

010igov35ye70zfx.png

Ja Antonia to na twoim miejscu obralabym taktykę sex rano i wieczorem, poważnie. Słabe plemniki bedą wiec dziewczynkowo. A powinnaś odrazu zaciążyć. Próbowałaś badać sobie szyjkę?

Antonia ja w cyklu w ktorym zaszlam teraz bylam u gina na monitoringu w sobote i pecherzyk byl wlasnie 18-19mm i on mi mowil, zeby sie teraz starac od teraz az do owulacji, ktora przewiduje w poniedzialek no i u mnie owulacja byla nad ranem w poniedzialek, bol owulacyjny bardzo mocny obudzil mni ok 3-4 w nocy, ustal popoludniu. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie przy takiej wielkosci pecherzyka owulacja wystapila po niespelna 2 dniach...

Ja Antonia to na twoim miejscu obralabym taktykę sex rano i wieczorem, poważnie. Słabe plemniki bedą wiec dziewczynkowo. A powinnaś odrazu zaciążyć. Próbowałaś badać sobie szyjkę?

Jedynie z tego co obserwuje to mam owu później niż myśleliśmy bo zawsze była wyznaczana na 14dc według kalendarza a z 12 dc nici...więc wychodzi na to że tak jak gin mówił że on obstawia owu nawet w 16 dc ale boję się że zacznę za późno. Bo jednym pęka pęcherzyk 20 mm innym 26mm [emoji5] i cholera wie jak to obstawic

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry