reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama hormon LH zawsze moze byc obecny w moczu dlatego wychodzi bladzioch na testach LH no i dlatego tez za pozytywny test owulacyjny uwaza sie tylko test w dwiema tak samo mocnymi kreskami lub testowa mocniejsza od kontrolnej.
Co do lisci malin wiesiolka i naturalnych wywolywaczy porodu, one moga wywolac jak rzeczwiscie szyjka gotowa itd bo ja to wszystko bralam od 36tc i mi nic nie wywolalo i Alicja i Millie przenoszone i wywolywane 14 i 9 dni po terminie. Ale probowac mozna jesli nie ma zadnych przeciwskazan ;)

reklama
Maran ty to kopalnia wiedzy!
Jeśli chodzi o liście i wiesiołek to ja brałam nie na wywołanie porodu tylko poprostu na ułatwienie jak juz sie zacznie. Moje dwie znajome jak im poleciałam tez Piły i rownież bardzo szybko poród bez oleju akurat.
Polcia a Ty brałaś te Saw palmetto bez przerwy czy robiłaś przerwy? A słyszałyście o (nie wiem czy po polsku bedzie taki sam odpowiednik) ekstrakcie z liści oliwek? Olive Leaf Extract dla męża?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

antonia.pisalam Ci wyzej.mi.ginka.mowila.ze ok 22 mm

010igov35ye70zfx.png

Ja Antonia to na twoim miejscu obralabym taktykę sex rano i wieczorem, poważnie. Słabe plemniki bedą wiec dziewczynkowo. A powinnaś odrazu zaciążyć. Próbowałaś badać sobie szyjkę?

Antonia ja w cyklu w ktorym zaszlam teraz bylam u gina na monitoringu w sobote i pecherzyk byl wlasnie 18-19mm i on mi mowil, zeby sie teraz starac od teraz az do owulacji, ktora przewiduje w poniedzialek no i u mnie owulacja byla nad ranem w poniedzialek, bol owulacyjny bardzo mocny obudzil mni ok 3-4 w nocy, ustal popoludniu. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie przy takiej wielkosci pecherzyka owulacja wystapila po niespelna 2 dniach...

Ja Antonia to na twoim miejscu obralabym taktykę sex rano i wieczorem, poważnie. Słabe plemniki bedą wiec dziewczynkowo. A powinnaś odrazu zaciążyć. Próbowałaś badać sobie szyjkę?

Jedynie z tego co obserwuje to mam owu później niż myśleliśmy bo zawsze była wyznaczana na 14dc według kalendarza a z 12 dc nici...więc wychodzi na to że tak jak gin mówił że on obstawia owu nawet w 16 dc ale boję się że zacznę za późno. Bo jednym pęka pęcherzyk 20 mm innym 26mm [emoji5] i cholera wie jak to obstawic

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry