reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia ja to sie na tym nie znam niestety.
Ajlak a co stosujesz tak mniejwiecej? Jeśli chodzi o pH to ja osobiście na palec biorę śluz i wtedy na pasek bo jak próbowałam do środka to nie byłam pewna czy wlasnie z początku tego nie wzięłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ajlak ja badalam przed zakwaszaczem no ale u mnie 4-4.5 standard wiec nie zakwaszalam sie potem wcale, na poczatku tylko przy seksie i po ale nie zaciazalam.

Antonia z tego co wiem rosnie chyba 1-2 mm na dzien a pekaja jak maja ok 22-23 mm wiec teoretycznie jakies 3-4 dni.Ginka nic nie mowila? Kiedy masz kolejny podglad?

@Airfix, @Miciurka jak tam rodzicie:D?

010igov35ye70zfx.png

Maziajka No ja się wachac zaczynam czy rodzic. .. chciałam żeby mnie to ominęło :/ w niedzielę szyjka zamknięta, ale bóle szyjki i krzyża są nie do zniesienia.

Na ten moment usg tylko dziś. Moze przyjąć mnie prywatnie ale nie chcę płacić. Uzgodnilismy że mam brać Miovisan coś jak inofen. I za trzy miesiące jeśli nie będzie ciąży to poda hormony na drugą fazę,pewnie dupka.mówił też o zastrzyku na pęknięcie pecherzyka ale narazie jeszcze próbujemy bo to dopiero 5cykl. Kazał teraz męża przetrzymać żeby plemniki były silne .obstawiamy owu w 16dc ,bo czegoś się trzeba przyczepić i działamy w takim razie 14dc :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomnialam ginekolog zapytać a czuję że zaczyna mnie rozkładać choroba. Psikanie i zatoki (mój odwieczny problem ) czym się ratować? ?​

reklama
Do góry