Millo- spokojnie kochana, musisz poczekać może słaby sprzęt miał facet i nic nie widział, to się zmienia z dnia na dzień, trzymaj się i oby lekarz się mylił :* - przytulam! ,
myslac o planowaniu jak ja nieraz patrze na rodziny i maja dzieci dosłownie rok po roku i odmiennej płci to się zastanawiam jak np. Hormony i wszystko inne ma do planowania to jak szybko może się to zmienić ze z miesiąca na miesiąc i juz może. Płeć inna wyjść, w fazy księżyca broń Boże nie wierz, ok niektórym się pokrywa ale to chyba przypadek, ja mam zgodne fazy księżyca, i wszystkie inne metody dziewczynkowo i co nic nie dało, nawet chińskie na córkę wszystkie z reszta wg. Chińskiego powinnam mieć dwie córki wiec na 3 raz będę chyba na chińskim na syna patrzeć [emoji23],
nie mam żadnych złudzeń ze źle widziałam chyba lepiej po prostu mi idzie czytanie usg aniżeli planowanie płci [emoji23], ale najważniejsze że dziecko będzie kochane i będziemy dbać i cieszymy się ze jest zdrowy, wiadomo do potwierdzenia po porodzie ale ja też już myślę że pewnie synek
jak widać po niektorych dziewczynach to nie zbytnio działa,całe planowanie może kiedyś coś udowodnia oficjalnie i się wyjaśni czego nie wiemy
,
Maran-atha- dobrze napisane apropo kobiet na in gender tez się naczytałam aż smutno było to czytać, że taka "tragedia" bo znów chłopczyk czy tam dziewczynka , u mnie też będzie do 3 razy sztuka,
Imama- ja znam multum rodzinek co za 3 razem.strzelili w końcu odmienną płeć
, ale widziałam kiedyś tabelkę nt prawdopodobieństwa wystąpienia danej płci po iluś tam porodach ,
Ps. Ja dalej w dwu paku, masakra !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom