reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też mogłabym mieć dużo dzieci gdybym miała warunki
A niestety znam pełno par które mogłyby pozwolić sobie na dużo dzieci to mają jedno

reklama
Imama u mnie jest bardzo podobna różnica bo jeden miał 6 lat jak się następny urodził i teraz ten starszy ma 10 a młodszy 4 i się razem bawią ten mały musiał szybko dorosnąć żeby mogli razem się bawić

Millo bedzie ok zobaczysz.
Ja mam brata , moj m ma siostre, i brata przyrodniego tzn sa z jednego ojca, moj brat bedzue mial teraz 2 córkę . Zobaczymy jak u mnie bedzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo co się dzieje? Jeszcze za szybko na poród. Jakaś kolejka tu obowiązuje [emoji6]

thgf3e3k5dy58h2b.png

Maran strasznie Ci zazdroszcze ze mozecie sobie pozwolic na tak duza rodzine!![emoji14]a miedzy corka a najmlodszym ile masz roznocy?

Millo trzymam kciuki zeby bylo ok!

Powiem Wam ze nasz Wiktorek( siostrzeniec ktory sie teraz urodzil) lezy teraz na noworadkach nic takiego mu nie ma tylko jakas bakteria w moczu wyszla i do tego zoltaczka ale zoltaczka spadla bo bali sie ze ta bakteria wzmaga zoltaczke ale na szczescie nie.
I jak siostra opowiada jakie tam dzieci chore leza to wlos sie na glowie jezy i czlowiek prosi Boga by bylo zdrowe!! I nigdy nie musial znalezc sie na miejscu tych rodzicow

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry