reklama
Millo bedzie ok zobaczysz.
Ja mam brata , moj m ma siostre, i brata przyrodniego tzn sa z jednego ojca, moj brat bedzue mial teraz 2 córkę . Zobaczymy jak u mnie bedzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam brata , moj m ma siostre, i brata przyrodniego tzn sa z jednego ojca, moj brat bedzue mial teraz 2 córkę . Zobaczymy jak u mnie bedzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Fanka BB :)
Wrocilam.Moge sie pozegnac z ta ciaza;( pecherzyk ciazowy pusty,zarodka brak;(((rycze!mam dola w ciul;(((
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Maran strasznie Ci zazdroszcze ze mozecie sobie pozwolic na tak duza rodzine!![emoji14]a miedzy corka a najmlodszym ile masz roznocy?
Millo trzymam kciuki zeby bylo ok!
Powiem Wam ze nasz Wiktorek( siostrzeniec ktory sie teraz urodzil) lezy teraz na noworadkach nic takiego mu nie ma tylko jakas bakteria w moczu wyszla i do tego zoltaczka ale zoltaczka spadla bo bali sie ze ta bakteria wzmaga zoltaczke ale na szczescie nie.
I jak siostra opowiada jakie tam dzieci chore leza to wlos sie na glowie jezy i czlowiek prosi Boga by bylo zdrowe!! I nigdy nie musial znalezc sie na miejscu tych rodzicow
Millo trzymam kciuki zeby bylo ok!
Powiem Wam ze nasz Wiktorek( siostrzeniec ktory sie teraz urodzil) lezy teraz na noworadkach nic takiego mu nie ma tylko jakas bakteria w moczu wyszla i do tego zoltaczka ale zoltaczka spadla bo bali sie ze ta bakteria wzmaga zoltaczke ale na szczescie nie.
I jak siostra opowiada jakie tam dzieci chore leza to wlos sie na glowie jezy i czlowiek prosi Boga by bylo zdrowe!! I nigdy nie musial znalezc sie na miejscu tych rodzicow
reklama
Podziel się: