reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maggie- śliczne dzieci, córcia cudna :) , gratuluję spełnienia ! A jakie czynniki spelnilas jak można wiedzieć :) ?

Millo- jak dla mnie to masz jeszcze z dobry tydzien jak nie 2 czekania na usg żeby potwierdzić ciążę , dlatego ja zawsze prędzej jak 7 tydzień się nie wybieram , bo tyle słyszałam opowieści właśnie ze lekarze nic nie widzą człowiek płacze a tu się okazuje ciąża młodsza - tylko stres dla takiej mamy - masakra z tymi lekarzami ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maggie- śliczne dzieci, córcia cudna :) , gratuluję spełnienia ! A jakie czynniki spelnilas jak można wiedzieć :) ?

Millo- jak dla mnie to masz jeszcze z dobry tydzien jak nie 2 czekania na usg żeby potwierdzić ciążę , dlatego ja zawsze prędzej jak 7 tydzień się nie wybieram , bo tyle słyszałam opowieści właśnie ze lekarze nic nie widzą człowiek płacze a tu się okazuje ciąża młodsza - tylko stres dla takiej mamy - masakra z tymi lekarzami ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Millo jak ja w lato chodziłam po ginach i szukałam kto mi poprowadzi ciążę gdyż miałam plastyke brzucha kiedyś, lekarze mówili że jak mi się już uda to mam spokojnie czekac do 7 - 8 tygodnia żeby na usg było spokojnie widać [emoji1] także Millo spokojnie, trzymam kciuki, a to była opinia dokładnie 4 lekarzy a jeden z nich jest nawet orynatorm. Głowa do góry, jeszcze nic nie jest przesądzone!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ah bądź tu mądry. Ja to przy obu ciążach w 5tc chodziłam na wizytę licząc z om. Watpię zeby liczyli od owulacji tygodnie ciazy gdyż wtedy ciąża nie trwałaby 40 tyg tylko 38 wiec myśle ze to od ostatniej miesiączki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo a spróbuj zrobić bete i po 48 godz powtórz a jak to nie problem to i progesteron będziesz wiedzieć jak się rozwija ciąża

Miciur-ka Maziajka ma rację męża w obroty

Antonia a jak u Ciebie?

Millo lekarze licza na pewno wedlug OM.Zawsze jest ryzyko wadliwego sprzetu albo ze ciaza jest mlodsza.
Jeszcze nic nie przesadzono jutro idziesz do gina?

A dziewczyny wyjasnila.sie.sprawa z pomylkami z plcia u mojej siostry mlody ma na prawde malego siusiaka:D serio.Mam nadzieje ze mu urosnie:D haha

010igov35ye70zfx.png

reklama
Maziajka ta szczerość [emoji23] ale dobry lekarz i tego nie powinien pomylic hehe albo powiedziec ze np na 80% czy cos...
Miciurka schody tez podobno dobre jak dasz rade. Mnie moj maz nie tykał pod koniec. Zreszta ja sama to juz na końcówce to sie wystrzegałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry