reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama jej nawet jeden lekarz powiedzial ze chlopak ale mam malego siusiaka a 2 ze dziewczynka bo siusiaka nie widac :D za to stopy ma mega duzee

010igov35ye70zfx.png

reklama
Millo- ja bym chyba zrobiła jak dziewczyny mówią betę dwa razy powtorzyc i wtedy nie będziesz się zameczac psychicznie co i jak, zanim wizyta u lekarza się odbędzie

Maziajka - hahahhahah dobreee, [emoji23][emoji23] - to przegięcie z tym siusiakiem :D, napewno urośnie hehe, to jak ma stopy duże to siusiak dorówna tylko może później [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]

Dziewczyny szczerze wam powiem ze mnie wszystko wku.rwia ;) - od mojego W. Począwszy hahha, a konczywszy na innych pierdołach i naprawdę błahostkach, ja już na seks się nie nadaje mimo że niby brzuch nie duży ale strasznie wszystko mnie boli, ale też myślałam o wykorzystaniu żeby poród przyspieszyć [emoji23], bo mnie męczą te ciągle skurcze a nic do przodu nie idzie - kilka dziewczyn z wątku ode mnie z terminem po mnie już urodziło a ja dalej nic - szczerze myślę że przenosze bo ja nigdy lekko nie mam [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko ale to czemu ja wedlug OM mam 6t5d wczoraj a na usg jest napisane 4t5d. Ciaza w moim wypadku nie moze byc mlodsza jak owulacja 12 grudnia bo po 10pot test+

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo bo usg tez okresla tc ciazy na podstawie tego co widzi.Mi np teraz wychodzi caly czas wieksze dziecko i wg Om mam np 16 tc a wg pomoarow z USG 17.W druga strone tez moze byc.
Jedyna mozliwosc ze Twoj kropek byc moze potrzebuje wiecej czasu i na dniach sie pojawi.
Kiedy masz gina?

010igov35ye70zfx.png

Millo ja miałam tak samo i łapałam się wszystkiego jak tonacy brzytwy ale tylko niepotrzebnie cierpiałam Millo sorki że piszę otwarcie ale rozwój ciąży na samym początku jest tak dynamiczny że takie opóźnienie jest tylko możliwe jeżeli owulacje miałaś o wiele później u mnie było dosłownie tak samo

reklama
Według usg ciąża odpowiada swoją wielkością 4 tygodniem i 5 dniom a według miesiączki powinno być już 6 tygodni i 5 dni i jedyne co to że owulacja się przesunęła czasem tak się dzieje jest test dodatni a ty jakiś stres i nie dochodzi do pęknięcia i jest drugie podejście i wtedy do chodzi dopiero do uwolnienia jajeczka

Do góry