reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo a robiłaś w ciąży betę i jej przyrost? A za ile kazali ci zrobić usg? Millo a kto był na dyżurze?
Naprawdę mi przykro może się jeszcze pojawi wiem ze i tak się zdarza czasem coś się poprzesowa

Millo moja znajoma miała tak ze zarodek jej zszedł pozniej, bardzo pozno ale nie pamietam dokładnie w którym tc to było, była załamana ale jak poszła na następna wizytę był juz widoczny! Mam nadzieje ze u Ciebie rownież tak bedzie. Trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na kartce jest napisane Rozpoznianie:poronienie zagrazajace.. i ze ogolnie pecherzyk ciazowy 7,5mm,zarodla i YS brak wiec tego cialka zoltego czy jakiegos tez nie ma;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój wczorajszy negatywny test dzisiaj wyjety ze śmieci okazał się pozytywem [emoji3] ale wiadomo że nie ma co zwracać uwagi po takim czasie. Dostałam @ niedawno także zaczynamy 5 cs[emoji2] ale miło było przez kilka godzin myśleć że jest się w ciąży i widzieć dwie kreski [emoji1]
1484414688053.jpg

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484414688053.jpg
    1484414688053.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 441
reklama
Lekarz Maziajko pow ze On nic wiecej nie moze powiedziec ze trzeba czekac co sie wydarzy;(
Wedlug om 6t5d wedlug usg 4t5d.. owulacje mialam 12 grudnia ;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry