reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo a robiłaś w ciąży betę i jej przyrost? A za ile kazali ci zrobić usg? Millo a kto był na dyżurze?
Naprawdę mi przykro może się jeszcze pojawi wiem ze i tak się zdarza czasem coś się poprzesowa

Millo moja znajoma miała tak ze zarodek jej zszedł pozniej, bardzo pozno ale nie pamietam dokładnie w którym tc to było, była załamana ale jak poszła na następna wizytę był juz widoczny! Mam nadzieje ze u Ciebie rownież tak bedzie. Trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na kartce jest napisane Rozpoznianie:poronienie zagrazajace.. i ze ogolnie pecherzyk ciazowy 7,5mm,zarodla i YS brak wiec tego cialka zoltego czy jakiegos tez nie ma;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój wczorajszy negatywny test dzisiaj wyjety ze śmieci okazał się pozytywem [emoji3] ale wiadomo że nie ma co zwracać uwagi po takim czasie. Dostałam @ niedawno także zaczynamy 5 cs[emoji2] ale miło było przez kilka godzin myśleć że jest się w ciąży i widzieć dwie kreski [emoji1]
1484414688053.jpg

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484414688053.jpg
    1484414688053.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 435
reklama
Lekarz Maziajko pow ze On nic wiecej nie moze powiedziec ze trzeba czekac co sie wydarzy;(
Wedlug om 6t5d wedlug usg 4t5d.. owulacje mialam 12 grudnia ;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry