reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Trzech synów i córeczkę
Ostatni syn był planowany celowalam na dwa dni przed owulacja celowanie się udało i mam wspaniałego syna ale tak pragnęłam córki że próbowałam dalej potem były dwa poronienia i jak już się poddałam okazalo się że jestem w ciąży i od początku zagrożona jak w 8 tygodniu zaczęłam krwawić to już myślałam że jest po ale udało się połowę ciąży przelezalam w domu najpierw jajo plodowe zaczęło się odklejac potem centralnie przodujace łożysko a w końcu się udało

Ja wierzę że to że zmieniłam dietę na długo przed pozwoliło mi cieszyć się córka ale może to tylko przypadek i tak miało być nie wiem ale tak jak ty zrobiłam wszystko co mogłam żeby nie było

anga ja myślę, że będzie z tego dziewczynka - w końcu to udowodnione :)

elena - ale pięknę zdjęcia i pamiątka, gratuluję

aneta - gratulacje ja widzę 2 kreski

airfix no pewnie rozumiem, dbaj o siebie i trzymam kciuki za poród " w terminie"

dziewczyny a co jeśli ja czuję ból owulacujny przez kilkanaście godzin?jak odliczyć te 12 h? w tym cyklu ból zaczął się o 17, o godzinie 19 bolało najbardziej i poszłam spać a jak wstałam o 8 rano to czułam jeszcze lekkie ćmienie. To liczyć od tego najmocniejszego?

Ja mam plan strzelić 3 dni przed i w te 8-12 h po ovu. Tak chyba robiło kilka dziewczyn którym się udała córa.

reklama
Dziewczyny co do bolu owulacyjnego ja tez go czuje ale nigdzie nie jest powiedziane ,ze on wystepuje w momencie owu moze on byc rownie dobrze kilkanascie h przed owu badz kilkanascie po owu.Jedynie co to minitoring cyklu..

Micurka 38tc Szok!! Ja tez mysle ze mogliscie zle widziec nie raz lekarz sie myli a co dopiero my.A czuje sie w miare ok.Jedynie bole glowy mnie dobijaja ale to chyba smog...

Aaaaa i dziewczyny czuje juz moja mala kropeczke!! I tez bede ja kochac nawet jak bedzie miec 4 jajka:D

A dzis mi sie snilo.ze to blizniaczki!! Haha.

Co do.pomylek lekarzy to na igender ostatnio byla akcja babka wlasnie miala 3 synkow i bardzo pragnela corki, wg nuba i wszystkiego laska poszla na usg technik mowi ze chlopak miala zdjecie , filmik wrzucila na ig i wszystkie mowia jej ze to nie chlopak a laska.Zapisala sie od razu gdzie indziej na usg no i faktycznie laska:D takze te pomylki wcale nie takie rzadkie.

010igov35ye70zfx.png

Do góry