reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratulacje Aneta spokojnych 9 miesięcy i tej wymarzonej zdrowej dzidzi

Airfix ja skurcze miałam z miesiąc przed porodem najpierw te przepowiadajace potem były silne szyjkę rozpulchniona naszczescie zamknięta a na półtorej palca rozwarcie na 2 tygodnie przed porodem a urodziłam w okolicach terminu w 39 tygodniu a też mnie straszyli że nie zdążę nawet dojechać do szpitala Masz rację że się oszczedzasz do tego ,37 tygodnia a pisze bo z tymi skurczami to różnie bywa

Ciepła wodą bliżej terminu może przyspieszyć poród mnie lekarz zabranial kąpieli tylko szybkie prysznice i zadnego masowania brzucha trzymam kciuki za poród w terminie

reklama
Airfix - no tak ty musisz się jeszcze przebujac w dwu paku tydzień, ja to wyobraź sobie ze juz mam 38 tydzień wiec mogę już iść , dziś nawet mi się śniło ze rodze i się obudzilam z bólami

Wczoraj W. Mi zaczął wkrecac ze może zle widzimy i to stopa a nie sprzęcik chłopca [emoji23], a ja na to ze teraz to musi być chłopiec hahahha, bo ja już nastawiona i wszystko na chlopca kupuje, staram się w miarę neutralnie ale też chłopięcych trochę dokupiłam, zwłaszcza wczoraj :D hehe,

Elena - ale slicznotka jeju [emoji7], uwielbiam takie zdjęcia :)

Katja- warto wspomnieć lekarzowi o twoich dolegliwościach i się sprawdzić

Anga- w takim układzie jak trafiłaś w 0+12 to ja czekam na określenie płci :) hihi

Aneta - super , widać widać jeszcze raz gratki!

Maziajka- jak sie czujesz :) ?

Moje dziecko chce przez brzuch wyskoczyć naprawdę tak się rzuca

Co do tego postu ze ten kto chce bardzo dziecko kobieta czy mężczyzna i to wyswiadczy o płci to jakieś mega zabobony sprzed x lat :D, u mnie jeśli to chłopak to naprawdę mega fighter jest bo ja tak się zakwaszałam ze jestem w ogóle zaskoczona ze jestem w tej ciąży :) hehe,

Majorcia- super ze marzenie się spełniło ! a kiedy u Ciebie byly starania z których macie Maja :) przed owu? Oby moje się spełniło za 3 razem ;), chociaż ja juz W. Powiedziałam jak wczoraj oglądaliśmy film usg z łezka w oku ze nie ważne co między nogami i tak jest nasze co wyjdzie to wyjdzie :) hihi, tak samo kocham

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia mam bardzo charakterystyczny bol owulacyjny wywołany podrażnienie otrzewnej przez plyn przy uwalnianiu jajeczka. Boli tak ze nie mogę usiąść i od max policzylam10 godzin. Plus testy owulacyjne i badanie szyjki. Nie wiem co będzie ale to moje trzecie i ostatnie dziecko a mam chlopcow i chciałam zrobić co w mojej mocy żeby nie było. Jak będzie chlopiec to bede miała trzech muszkieterow i juz.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka prawdopodobnie z owulacji ale myślę że odległość nie ma chyba żadnego znaczenia ważne jest według mnie zakwaszenie całego organizmu jak się spełni inne czynniki to jest większa szansa Miciur-ka ja mam trzech synów i teraz corcie ale kocha się tak samo mocno no jasne że my kobiety marzymy o tych kokardach żeby je mieć komu zakładać i o tych sukieneczkach ale jak się ma już i corcie i tego synka to zaczynamy na to wszystko inaczej patrzeć mali mężczyźni mamusi mają taki sam urok jak małe kobietki i tak samo kochani Cieszmy się zdrowymi dziećmi

Anga79 wiem co czujesz ale życie z facetami jest super pamiętaj nikt Ci nie skubnie kredki do oczu ani nowej bluzki I masz rację zrobiłaś co mogłaś jak się nie udało tzn że pisane Ci jest mieć samych krolewiczow

U mnie było i zakwaszenie i minerały po suplementach tak na 80% i hormony sprawdzałam ale myślę że jednak predyspozycje męża i moje dadzą chłopczyka ale zawsze warto próbować.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry