reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama bo ta metoda 0+12 to jest dla tych którym nie sprzyjają za bardzo minerały hormony ja tak to zawsze rozumiałam a jak sprzyjają to nie musi być zachowany czas

ajlak ja też wcześniej nie sprawdzałam ale przed starania mi zaczelam a co do metod to czy przed czy po to odstęp jest jednym z siedmiu czynnikow.Im więcej spełnisz tym więcej sprzyja poczeciu dziewczynki. Trzeba znać swój organizm ja zawsze regularne cykle i owulacja,ból charakterystyczny w trakcie uwalniania jajeczka plus czynniki które starałam się spełnić. Kiedyś jak była Piranhy to zakwaszenie było bardzo istotne a odstęp był chyba na trzecim miejscu.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie dziwi mnie badania tego babycompa z którego wyszło ze wiecej dziewczynek z owulacji. A chłopcy niby przed dwa trzy dni.

No jeśli chodzi o 0+12 to po owulacji wiadomo środowisko sie zmienia bardziej na kwaśne i o to tu chyba najbardziej chodzi. Ah za dużo tych czynników i tak. Nie umie znalezc linka ale czytałam teraz podsumowanie starań ma genderdreaming i tak z każdej "metody" wychodzi ok 70%.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co czytalam to Piranha ma chyba córkę zaraz po Piku i nie patrzyła na odstęp wiec myśle ze to tez dobre rozwiazanie. Wychwycić pik i wtedy staranka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia dokladnie tak bo sama Piranha go nie stosowała bo jak próbowała to nie zachodzila ale jak robiły tabelkę to chyba był na trzecim miejscu ale mogę się mylić.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teza nie zachodzilam w ciaze z odstepem...a zakwaszajac sie ( sylk, lactovaginal)zaszlam w biochemiczna.
Teraz podobno corka ale na 100% to sie dowiem w czerwcu.A zaszlam przy codziennych seksach:p no i duphaston tez pomogl.

010igov35ye70zfx.png

Do góry