reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ajlak myślę że nigdy nie wiadomo i próbować trzeba.

Co do bólu to rzeczywiście jeśli bolą jajniki to różnie bywa ale bólu od płynu podrazniajacego otrzewna nie sposób pomylić ,chociaż zawsze można iść na monitoring.Ja bym liczyła od tego najmocniejszego ale monitoring da wieksza pewność.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale wy tu piszecie! Szok ostatnio nic sie nie działo a teraz cieżko nadrobić.

Miciurka kurcze ja to bym cały czas i tak miała mysli ze to moze dziewczynka. Z drugim synem to ciagle czytałam o pomyłkach przy usg i niepotrzebnie miałam nadzieje ze sie cos zmieni.
Ja tez trzecia i ostatnia próba mam wielka nadzieje ze sie uda ale jakieś przeczucie ze jednak pisani mi sa synowie. Ostatnio byłam u wróżki i ej szok jakiś ile rzeczy z mojego życia wiedziała! Powiedziała tez ze wlasnie będę miała trójkę dzieci i trzech synow.
Ajlak ja tez wlasnie będę próbowała ta owulacje dokładna wyłapać. Z tego co czytałam to wlasnie obserwacja szyjki. Piszą ze po 12h szyjka z miękkiej staje sie twarda do tego śluz z kremowego na suchy. Jeśli tego nie jesteśmy wstanie wychwycić pozostaje mierzenie temperatury. U mnie odpada bo mały roznie sie budzi w nocy. Tu link po Angielsku i opis kiedy wlasnie o+12. Link do: Everything you wish you knew about o+12.. for ttc a girl in FAQ Forum
Ja bym albo sie starała 2-3 przed z abstynencja bądź abstynencja i o+12. Bo tak naprawdę metoda o+12 to musi byc abstynencja, czytałam ze jednak bez sie nie udają tak dziewczynki. Ale wiadomo jak to jest. Lepiej sie moze nie wgłębiać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

0202Oliwcia wierzę Ci i wiem co czujesz ale musisz próbować i nastawiać się pozytywnie będzie dobrze musi być
Gdzieś na forum są wytyczne na chłopca ale któraś z dziewczyn może ma to by Ci wkleiła

I zgadzam sie Majorcia uważam ze ten czas to nie ma tak znaczenia przy tych teoriach i niepotrzebnie sie człowiek zamartwia planowaniem i kombinowaniem. Jak prawidłowo jak sie zakwaszony dieta itd to jak ma wyjsć to wyjdzie. Ja próbuje ten miesiąc o+12 jak maz bedzie oczywiscie. Następny to juz 3 dni przed z abstynencja a raczej moze jak poprostu bedzie pik to działamy. A jak nie wyjdzie to juz nawet w owu przy trzecim cyklu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama ale bedziesz miala super z ta mala roznica!!

Ja bylam.kilka lat temu u wrozki i fakt troche miala racji a wywrozyla mi druga corke wiec zobaczymy:p

010igov35ye70zfx.png

reklama
Tu parę dziewczyn miało dziewczynki z owulacji np ja i jak dobrze pamiętam Maran-tha która celowala na chłopca myślę że tylko zmiana całego organizmu ma faktycznie znaczenie w planowaniu tak jak hormony minerały ja przez całe swoje życie miałam wysoki potas sod a po dwóch latach diety nawet jak już zaczęłam jeść w miarę wszystko to potas w dolnej granicy sod tak samo zmieniła się chemia całego organizmu bez żadnych lubrykantow i tak miałam niskie ph pochwy a wcześniej zawsze zasadowe

Do góry